Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '07

 
Kategori
Blog
 

Yorummânia

Yorummânia
 

Bir gazete düşünün, nerde olursa olsun kır kahvesinde, parkta havaalanında onu okuyan kişiyi hiç tanımadığınız halde kişiliği hakkında kabataslak ta olsa bazı sinyaller alabilirsiniz, eğer gazeteyi biri okuduktan sonra, masasında koltuğunda unutup gitmiş, diğeri de bulmuş tesadüfen göz gezdirmiyorsa!

Adını duyduğunuz an ilk aklınıza gelen: Ciddiyet ve seviye! Sorumluluk! Ücretli veya ücretsiz kendi adı altında gerçekleşen faaliyetler de emek sarf edenlerin reşit (yüzlerce okuyucusuna RAHATSIZLIK vermeden yazı sunabilen) olduğunu varsayarak imkân tanımış!

Kelimelerin gücü ve etkisi malum, yazıya seçilen görüntünün de! İlkokula başlayan minikler başlangıçta öğretmene sık sık şikâyetler de bulunurlar, kendi aralarında halledemedikleri konularda, zamanla seyrekleşir yakınmalar! Sorumluluğu üstlenirler!

Bir elinde düdük bir elinde bayrak: ”Ekranı görüntü kirletiyor, yanlış seçim bir daha deneyiniz! YORUM hanesine yazı ile ilintili yorum yazınız! Lütfen bu bölümü çethane olarak kullanmayınız! Dilek ve temenniler MESAJ bölümüne gönderilsin! Bayramlar ve yılbaşı dışında öpmek, öpüşmek hangi varlık tarafından olursa olsun prensiplere uygun düşmüyor, ekran arkasında çalışanların üstü başı ıslanıyor! Öykülerinizde ara sıra ESAS oğlan ile ESAS kızı tatile gönderiniz, bu zaman zarfında kendi adınızı sömürünüz!”

Resmi kıyafetleriyle editörler ordusu, gözleri titreyen parmaklarda! O zaman kim yazar? O zaman bu kadar meşakkate girer mi bir ordu? Oturur da kendi göbek kordonunu kendi keser!

Görünmeyen sınırlar yok sayılamaz!

 
Toplam blog
: 584
: 853
Kayıt tarihi
: 01.03.07
 
 

Dinleyenin olmadığı yerde anlatmanın önemi! Nasıl YAZAN oldum. 'Yalnız doğar, yalnız göçer' eskile..