Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '08

 
Kategori
Mizah
 

Youtobe

Youtobe
 

Artık her şey küreye sığdırılıyor. Küre küçüldü. Küresel mali kriz. Küresel bozulma. Küresel ısınma. Küresel açlık. Küresel yokluk. Küresel terör.

Dünyanın adı değişti, Küre oldu. Kötülerin küresi. Kavanoz dipli küre. Ben böyle kürenin. Bu kürede adalet yok. Allahım beni bu küreye neden getirdin. Batsın bu küre. Küre, küre yalancı küre. Bu küresel kriz Felekte de değişiklik yaptı. Felek artık kürk dağıtmıyor. Eskiden kürk alanlara şimdi kolsuz yelek, eskiden kolsuz yelek alanlara yamalı don veriyor. Eskiden yamalı don alanların kıçları açık kaldı. Bu küre kime kalmış ki?....

CHP öyle bir iş yaptıki; siyaset küremiz karıştı. Herkes konuşuyor. Konu çarşaf. Konuşmalar çarşaf çarşaf. Bu çarşafı çarşaflasakta mı çarşafa sarsak. Çarşaflamasakta mı çarşafa sarsak. Alın size bir tekerleme. Yuvarlayın durun. Bu çarşaf olayı tam zamanında "cuk" oturdu piyasaya. Konu kalmamıştı. Küresel krize alıştık. Obama eskidi. Deniz feneri çoktan söndü. Memecanların yemeği kursağımıza daha yeni giriyordu ki, çarşaf geldi. 80 Günde devri alem turlarına çıkan Başbakan, giderayak dedi ki : "Çarşaflının zararlısını neye göre ölçüyorlar." Kimse çarşaflıdan "kımıl zararlısı" diye bahsetmiyorki, sayın Başbakan. Zararlı olan çarşaf. Çarşaflıyı bu işe zaten siz bulaştırmıştınız. Şimdi temizleyemiyoruz. Hani kuyuya atılan taş misali. Başbakan yasaklı youtobe deki CHP dedikodularını okurken görmüş çarşaf zararlısını. Ee, youtobe yassah değilmi. TÖBE TÖBE. Youtobe de çarşaflıların bir zamanlar CHP kongrelerine alınmadığı gösteriliyormuş. Ne var bunda? Zahit Akman da Almanyaya alınmıyor.

Youtobe de bu yok mu. Siz Hindistandan döndüğünüzde bir bakarsınız Baykal hacı olmuş, malı götürüyor. Memleket youtobe den yönetilirse bu da olur.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..