Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '17

 
Kategori
İnternet
 

YouTube’da Yeni Dönem! Sarı Dolar Nedir?

YouTube’da Yeni Dönem! Sarı Dolar Nedir?
 

YouTube’da yeni dönem başlıyor. Artık belirli işaretler ile içerik oluşturuculara hangi içeriklerin reklam açısından uygunsuz olduğu açıklanacak ve bu konuda itiraz hakkı tanınacak.

Videolara eklenecek simgeler aracılığı ile hangi içerikler üzerinden para kazanılabileceği anlaşılacak. Örneğin, üzerinde yeşil dolar simgesi bulunan videolar tüm reklamlardan ve YouTube Red üzerinden para kazanabilecek.

Sarı dolar simgesi bulunan videolar ise sınırlı sayıdaki reklamverenler ve YoTube Red ile iş yapabilecekken, bu simgeyi barındıran bazı videolardan yine gelir elde edilemeyecek. Son olarak, üzerinde siyah dolar simgesi barındıran videolardan para kazanılamayacak.

YouTube tarafından yapılan açıklamada, son zamanlarda reklamlarının gösterildiği yerler hakkında reklamveren tarafında duyulan endişelerin giderilmeye çalışıldığı, ayrıca, getirilen yeni çözümler ile birlikte kanallardaki hangi videoların gelir sağlayabileceğine dair bilgi sunulacağı gibi videoların yanlış sınıflandırılmasına karşı itiraz hakkına da sahip olunacağı bilgisi yer alıyor. 

 

Ahmet Enes Kanca

 

 
Toplam blog
: 14
: 890
Kayıt tarihi
: 04.08.17
 
 

Resmi Web Sitesi: ahmeteneskanca.com ..