Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '17

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Youtube Sınırlama Gerekli

''YouTube, bir video barındırma web sitesidir.'' Deniyor fakat youtube birbirinden saçma içeriklerin oldugu bir çöplük haline geldi ne yazıkki, bununla ilgili bir düzünleme ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyoruz elbette her gün upload edilen ''içerik'' adı altında çıkan zaman kayıpları artık bu mecrayı bitirdi. Türkiyede Youtube zaten bambaşka bir web site bundan kesinlikle eminim. Bir medya platformu düşünün ki genel izleyici kitlesi +8, ve bu duruma ragmen üretilen ''danışıklı dövüş'' içerikler artık can sıkıcı bir hal aldı aynı MCN e mensup en kötü ihtimal ile her hafta birbirlerini gören kulllanıcıların  içerik kısırlığı dolayısıyla çektiği videolar karşılıklı cevaplamalar ve gereksiz sahte polemiklere yol acarak çok aciz bir çaba içine girdiler. Elbette bu işi gerçekten emek güç ve yetenek ile yapanlar bu sektörün asıl isimleridir. Youtube Türkiye olarak bu kanal adı altında açılmış emek hırsızları ve ''Clickbait'' (Tık Tuzağı,Tık Yemi) yolu ile sahte ve saçma içerik üreten kanallar ne zaman kapanacak ve Youtube (Türkiye) ne zaman denetim altında içerik üretecek bu duruma göz göre göre kayıtsız kalmalıyız.

Popüler Kültürün Kölesi olan kanllar ve bu kanallar üzerinden verilmek istenen mesajlar gelecek olan nesillerin beynini bir çöplüğe dönüştürüyor.

Elbette bir Medyacı olarak sansürsüz bir mecra halkın isteği fakat sansür yok diye saçma sapan içerik üretmen alışılabilecek bir durum değil Trend  olabilmek için yapılmadık kepazelik kalmadı bu durumun en kısa sürede düzeltilmesi ve içerik üretiminin düzenlenmesini bu durum bir meslek halibe geldiyse de eğitimi alınmadan bu işe girişilmemesini ve bu durumun artık son bulmasını umud ediyoruz.

 
Toplam blog
: 10
: 138
Kayıt tarihi
: 06.09.16
 
 

Her insanın yaşadığı en az iki hayatı var. Biri bildiğiniz vitrinlik diğeri bilmediğiniz derinlik..