Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '08

 
Kategori
Magazin
 

YouTube'un yeni starı Zarema

YouTube'un yeni starı Zarema
 

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=07.02.2008&Newsid=160843&Categoryid=8


YouTube kendi yıldızlarını üretmeye devam ediyor. YouTube sayesinde meşhur olan Kırım Türkü Zarema’da, YouTube’da 400 bin kez izlendi. Her geçen gün izlenme oranını artıran Zarema, “Atak” adlı klibi ile rekora koşuyor.

İnternette popüler video paylaşım sitesi olarak bilinen YouTube kendi yıldızlarını üretmeye başladı. YouTube sayesinde ününü artıran ve müziklerini geniş kitlelere ulaştıran sanatçıların sayısı her geçen gün artıyor. Emre Orkestrası albümünde Ferhat Göçer ile düet yapan Aslı Güngör ile "Evlerinin Önü Boyalı Direk" türküsünü Flamenko tarzında söyleyen Öykü-Berk kardeşlerden sonra YouTube'un yeni starı Zarema oldu.

Sesi kadar güzel fiziğiyle de dikkat çeken Kırım Türkü Zarema'nın "Atak" adlı şarkısının klibi, YouTube'da 400 bin kişi tarafından izlendi. Amerika, İtalya ve Almanya'daki ünlü yapımcı ve sanatçılardan da teklifler aldığını belirten Zarema, "Ben Türküm ve bir Türk olarak dünyaya açılmak istiyorum. Benim için önemli olan Türk olarak algılanmak" dedi.

Halen Kırım'da yaşayan Zarema, ilk albümünü çıkarmaktan oldukça mutlu. Güzel şarkıcının Kiev'de çekilen klibi, Kral TV'de geçen haftanın klibi seçilirken, sanatçının YouTube’da yoğun ilgi görmesi sanatçının işini hayli kolaylaştırmış görünüyor.

Murat Aydemir

 
Toplam blog
: 127
: 902
Kayıt tarihi
: 06.12.07
 
 

Gazeteciliğe az çok bulaşmış, memleket meselelerini ve dünya gündemini takip eden, okuyan yazan b..