Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Yüksek Sosyete / Cansu ile Kerem yeni bir başlangıç yapabilecek mi?

Yüksek Sosyete / Cansu ile Kerem yeni bir başlangıç yapabilecek mi?
 

Bi Yapım'ın sevilen dizisi "Yüksek Sosyete" dün akşam Star Tv ekranlarına geldi. Kerem Cansu'dan ayrıldı. Oliva'yı Cansu'yu, Mert'i ve Bedia Çalhan da dahil herkese sırtını döndü.

Başrollerini Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Nihat Altınkaya ve Zühal Olcay'ın oynadığı sevilen dizi bu hafta Perşembe reytinglerin tepesine oturdu. Her üç kategoride de birinci oldu. Total'de; 4,69 - 13,30, AB'de; 4,69 - 13,38, ABC1'de; 5,21 - 13,67 reyting puanı alarak, Star Tv dizileri arasındaki yerini sağlamlaştırdı.

Kerem sürpriz yaparak, Oliva'dan sonra yeni bir işe girdi. Kaderin cilvesi Cansu'ların şirketinde Genel müdür olarak işe başlıyor. Cansu da, ölen ağabeyi Can'ın hisselerini kendisine bırakması ile babasından sonra şirkette büyük ortak oldu. Dizinin finalinde Kerem işe başlamak için şirkete geldi. Tam da o sırada Cansu, ailesi ile yönetim kurulu toplantısındaydı. Kerem ile göz göze gelmeleri, Cansu için büyük sürpriz oldu.

cuqpnrdwaaa3fe5

Geçen bölüm sonunda Kerem, Bedia Çalhan ile sert bir tartışma yaşamış, Oliva'yı terk etmişti. Anne-babasını alarak Çalhan'ların evine gitti, Bedia Çalhan ile yüzleşerek veda ettiler.

cuqurppwyaeubzt

Kerem ile Mert basket sahasında hem oynadılar hem de yüzleştiler. Kerem Mert'e sert çıktı, hırpaladı.

Bedia Çalhan'ı torunu Mert de terk etti. Oliva'daki tartışmadan sonra, evde de tartıştılar.

curmhsrw8aasfdk

Valizini topladı ve evi terk etti. Ece'nin evine yerleşti. Ece Mert'in gelişini sevinçle karşıladı.

curjmsoweaaupyl

Cansu oda hapsinde üvey kardeşi olan bebeği bakarak avundu. Ablası Begüm ona yardım eder.

curkldaweaiody_

Bir ara annesinden gizlice Kerem'in evine özür için gitti. Ama o sırada Keren anne-babasını Bedia Hanıma götürdüğü için evde yoktu. Cansu, daha önce düğünde çekildikleri resmin arkasına not yazarak gül ağacının dibine bıraktı.

cuq_7v1xeaiyvps

Kerem'e gelen sadece Cansu değildi. Kerem'e Kancayı takan Asu da evine geldi. Annesi bu kızdan hiç hoşlanmadığını oğlunun kulağına fısıldadı. Asu, Kerem'den de yüz bulamadı.

cuq9f0bxgaaezav

Ece Cansu'nun evine giderek ziyaret etti. Ece uğurböceğini sarıldı, iki can dost dertleştiler. Ece Kerem'e gittiğinde, Asu'yu onun evinden çıkarken gördü ve Kerem ile Cansu'nun etrafında dolamamasını tehditle söyledi.

curbbhrwiaavs-a

Ece Kerem'e Cansu için neler söylediyse onu yumuşatamadı. Cansu'nun bıraktığı mektubu gösterdi. Kerem okudu, fotoğrafı yırttı yere attı. Ece bu hareketine çok üzüldü.

curcaf7xgaavxxw

Kerem iş arar, bir iş konuşmasına gider. Ve bir iş bulur. Tam da Cansu'nun şirketinde. Onu işe Metin Bey almıştır.

curoi4cxyaaqwf9

Metin Bey, Levent'i kızı ile ilişkisi olduğunu bilerek mi işe aldı, yoksa bilmeyerek mi ileride öğreneceğiz.

 

curg-2hwiaaru9w

Avukat Levent, Süreyya'da ümidini kesmez. Metin'den boşanmasını bekler. "Herkesten umudunu kestiğin anda, seni hala özlediğimi düşün..." diyerek mesaj atar.

curkt4wwgaan58f

Aile şirket yönetim kutulu toplantısında... O sırada Metin yeni müdürle çalışacağını söyler. Can'ın hisseleri kendisine bırakmasını şaşıran Cansu, masadaki elmaları yere düşürür. Yerdeki elmayı alırken karşısında Kerem'i görür. Ve burada bölüm sona erer.

curs3laxgaae99n

#yenibaşlangıç. Dizi yeni bir ivme kazandı. Oliva'da Kerem patron, Cansu garson. Şimdi Cansu patron, Kerem çalışan. İzleyenler için keyifli bölümler geliyor. Kerem ile Cansu aşkı yeni bir başlangıç yapabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..