Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '12

 
Kategori
Astroloji
 

Yükseleni balık burcu olan koç kadını

Yükseleni balık burcu olan koç kadını
 

Hangi burçtan olduğunu bilmiyorum ama; çocukluk aşkım Filiz Akın'a koç ya da balık burcu olmak, bence çok yakışır.


Karşınızdaki kadın, yükseleni balık burcu olan bir koç kadınıysa, lütfen size anlatacaklarımı iyi dinleyin:

Hem balık, hem koç kadını merhamet deryası, şefkat yuvası ve en hakikisinden, yardım gönüllüsüdür.  " Merhamet " adeta kod adıdır yükseleni balık olan koç kadınının... Yeter ki o, gerçekten yardıma ihtiyacınız olduğuna inansın. Gerisi kendiliğinden gelecektir. Siz hiç merak etmeyin.

Yükseleni balık olan, koç burcundan bir kadına aşık olan adam, en çok da sakin ve kendine güvenli biri olmalıdır ki; segilisi, kıskançlık krizlerine girdiğinde, ortaya çıkabilecek tayfunları, fırtınaları dindirebilsin!

Hem koç, hem balık özellikleri taşıması, bir kadını, hem inanılmaz çekici, hem olabildiğine keyifçi,  hem de Olabildiğine doğal, içinden geldiği gibi davranan bir haline getirir kendiliğinden...

Hırslı ve enerjik yapısı, inanılmaz atak ve cesur bir kişiliğe bürünmesini sağlasa da, balık burcu özellliklerinden gelen ve zaman zaman onu en sınırlayan özelliğiyse, kolayca " Pireyi deve yapan " bir karamsarlığa kapılıvermesidir. Kendisini hiç istemeden olayların içine bırakıvermesidir.

Hem çok fülörtçü oluşu, hem de çok değişken duygu ve düşünce yapısı, karşısındaki adamı bayağı bi zorlar. Ama bu grubun kadınları, gerçekten aradığı adamı, kendinden üstün olduğunu düşündüğü, hayran olduğu er kişiyi bulduğundaysa, inanılmaz sadık ve asla vazgeçmeyen, kolay kolay terketmeyen bir ruh haline bürünürler.

Sabırsız, aceleci ve hayalperest yönü zaman zaman zorlasa da, onun duygusal dayanıklılığını; yükseleni balık olan koç kadını, sezgilerine çok güvenir ve öngörülerinde de, çok büyük bir oranda  haklı çıkar.

Keyifçiliği zaman zaman onu tembelliğe itse de, hep parlak bir kariyer ve zirveleri hedefler balık + koç kadını...

Evet... Para onun için de çok önemlidir ama; zevk alarak, severek yaptığı işleri tercih eder seçme hakkı olduğu sürece...

Gizli ya da açık, ünlü olma isteğine, en çok da yazarlık ve fotoğrafçılık gibi yeteneklerini kullanarak ulaşabilir bu grubun kadınları... Ve yöneticiliğe Allah vergisi, doğal bir yetenekleri vardır; doğuştan getirdikleri...

Zaman zaman kendine acıma duygusuna kapılsalar da, - en iyi, en mükemmel olma - arzuları bu olumsuz yönlerini olumlu yönde çok iyi dengeler.

Zaman zaman çok zor anlaşılır biri olsa da; kendisi, karşısındakileri, inanılmaz bir hız ve beceriyle, rahatlıkla anlayabilir. Ne ilginç bir durum; değil mi?

Hayatını sevgi temeline oturtan balık + koç grubu kadınlar, hırçın, geçimsiz, uyumsuz, agresif adamlardan hiç hoşlanmazlar. Partnerlerinden de sürekli, küçük süprizler ve şaşırtmacalar beklerler.

Onlara ihanet edecek bir adamın, kendiliğinden kendini bir dağın tepesinden aşağı yuvarlaması gerekebilir! İhanete zerre tahammülü olmayan yükseleni balık olan koç grubu kadınlar, aynı zamanda çok arzulu, inanılmaz tutkulu, ihtirasla sevişen, doğal sevişgenlik özelliğine sahiptirler. Belki de ihaneti, sırf bu yüzden hazmedemezler.

Spritüel konular ( Mistisizm, doğa, felsefe ) vazgeçilmez ilgi alanıdır; bu gruptan olan kadınların...

Çok fazla sayıda hedefi olması, onu en çok dağıtan, en zayıf yanıdır.Gülmesi de, ağlaması da çabuk geçip, aynı duygu durumunda çok uzun süre kalmaz, kalamaz yükseleni balık olan koç kadını...

Başka kadınlar ağzıyla, sözcükleriyle, cümleleriyle; yükseleni koç olan balık kadınıysa, gözleriyle konuşur! Gözleri okumaktan anlamıyorsanız! Lütfen bu kadınlardan uzak durun.

Sürekli kendisini mantıklı ve sağduyulu olmaya zorlayan, yükseleni balık burcu olan koçlar, cesur, atak, cömert, dürüst adamları ararlar.

Şık, modaya düşkün, pahalı hediyelerden hoşlanan bu grubun kadınları her zaman şüphecidirler. .Ama nasıl oluyorsa, her zaman zeki, neşeli ve eğlenceli olmayı da becerirler; hiç zorlanmadan...

Her zaman güçlü sezgileri ve duygularıyla karar veren, yükseleni balık olan koç kadını, yaratıcılığını ve hayal gücünü iyi bir zamanlamayla ve doğru bir şekilde kullanabilirse eğer, hayatta istediği her şeyi kolayca elde edebilir.

Güçlü sezgilere ve inanılmaz zengin bir hayal gücüne sahip olması, Allah'ın ona bir armağanıdır çünkü.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..