Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '13

 
Kategori
Astroloji
 

Yükseleni boğa olan yengeç kadını: Hesap Uzmanı

Yükseleni Boğa olan Yengeç kadını, duble şanslı bir kadındır. Yengeç burcu şanslı derler bilirsiniz, buna bir de maddiyat burcu Boğa kadının şansını ve işbilirliğini eklerseniz, duble şans olur işte. Hayatla barışık bir kombinasyonudur Yengeç burcunun. Su ve toprak elementlerinin uyumuna ve suyun toprağa hayat verdiğine bakarsanız, durumun izahı budur. Duygudurumu, ateş Yengeç kombinasyonlarına göre daha dengelidir.

Lezzetli yemekler pişiren Yengeç ve boğazına düşkün Boğa birleşince, ortaya ateşli bir aşçı çıkabilir. Yükseleni Koç olan Yengeç kadını gibi acelesi yoktur Boğa kadınının. O uygun zamanlarda süper yemekler çıkaracaktır.

Tutum ve yatırım burcu olan Yengeç, maddiyat burcu olan Boğa ile birleşince, tutumun ve yatırımın tavanına vurmuş, emlak, fon, ekonomi takip eden cin gibi bir kadınla karşılaşabilirsiniz. Ancak, O ayakları yere basan borsadan ve her türlü rizikodan kaçan, aksine sağlam yatırımlara yönelen bir kadındır.

Yükseleni Yay ya da Koç olan bir Yengeç kadını, Yengeç türünün hareketten hoşlanan, yani az hallice hoşlanan tipidir. Boğalar'ın canına olan düşkünlüğünü hesaba katarsak; spordan diyetten pek hoşlandıklarını söyleyemeyiz. Kısacası doğum haritalarında başkaca toparlayan etkiler varsa bilemem, ancak yoksa azıcık balık etli bir Yengeç versiyonuyla karşılaşabiliriz. Fakat, zaten güzel olan ya da hülyalı bakışlarıyla kendini güzel gösteren Yengeç kadınına eklenmiş, yöneticisi Venüs olan bir Boğa burcu, bu yuvarlak hatlı kadını yeterince güzel ve çekici yapacaktır. Bu kadın tipine, Türk kadını tipi de diyebiliriz.

Bu kadın tipinin son derece de vatansever ve sahiplenici olduklarını söyleyelim. Şöyle ki evine,işine,eşine,vatanına, toprağına sahip çıkan Yengeç kadınına katılmış; genel olarak maddesine sahip çıkan bir Boğa kadının bu konudaki ciddiyetini anlamak zor olmaz.

Yükseleni Boğa olan Yengeç kadını, asabi ve eline sopa almış Yengeç kadınının sopasını pek ortaya çıkarmayan; içinden söven ancak suratı sürekli gülümseyen versiyonudur. Son derece idareli Boğa burcu, durumu da idare edecek; kaynanasını, kaynatasını, çocuğunun okul öğretmenini, eşini de idare edecektir. Zira elindekileri kaybetmeye hiç niyeti yoktur. O, yükseleni Koç olan Yengeç kadını gibi ata binip, elinde kılıçla Allah Allah deyip kimseye haddini bildirmeye gitmez. Akıllıca hesaplar yapar. Sabırlı ve bir Boğa gibi dayanıklıdır. Eğer burnundan soluyorsa gerçekten kaçmak gerekir. Çünkü, asla barışla ve ateşkesle sonuçlanmayacak bir savaş başlamış demektir. Ancak böyle bir savaş da asırda bir olur. Ortam ise buram buram intikam kokar.

Yengeç burcu için, çocukları hastaladığında onları çok merak ettiği söylenir. İşte Yengeç'in çocuğu yatağa atıp zorla sıcak tarhana içirmeye çalışan türlerinin en başında Boğa yükselenler gelir. Çocuk hayır dediğinde derhal tepsiyi kenara fırlatan Koçlar bir kenara konursa; Boğa yükselen Yengeçler'in tepsiyi bile  allem edip kallem edip çocuklara yedirmesi olasıdır. Daha doğrusu çocuk, kurtulmak için yiyecektir. Şaka bir yana çocuğu hastalanan telaşlı Boğa yükselenli Yengeç kadını, derhal anneanneye haber verecek; köy aranacak, tarhana bulunacak; erişte kesilecek, ama illaki yenilecek yenilecektir.

Zamanının bir kısmını spora, harekete, kendine, v.s. ayırmaya çalışan Yengeç türevlerinin aksine bu kadın hepsini evine ayırır, hatta işinden çalar evine verir.

Hastalandığında doktorun verdiği ilaçları içer, dediklerini aynen uygular; öğretmenin verdiği ödevleri zamanında yapar. Ancak birazcık kıskançlık hususunu abartabilir. Dönem ödevlerini paylaşmamak; sözlü zamanını duymamış gibi yapıp arkadaşına haber vermemek gibi.

Ancak kesin olan şudur ki yükseleni Boğa olan Yengeç kadını ideal bir anne ve ilgili bir eştir. Son derece de sadıktır ve karşısındaki insan kim olursa olsun ondan da bunu bekler. Canı yandığında ise bütün patavatsız ve acımasız halini takınıp, derhal intikam alır ve rezil eder.

Bunlara göre hareket etmek gerekir.

Merve Sedef Onur'un kendi kalemindendir.

 

 

 

 
Toplam blog
: 82
: 6114
Kayıt tarihi
: 20.05.12
 
 

Hukukçu bir anne.  Hayatta her şeyin kontrol edilemeyeceğini zor da olsa öğrendim.  Hayat, kısa b..