Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '14

 
Kategori
Güncel
 

Yumruğu kim ve neden attırdı?

Yumruğu kim ve neden attırdı?
 

Orhan Övet isimli bir vatandaşımız ‘’gıcık olmuş, canı sıkılmış ve Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atmış’’ diyebilir miyiz?

 

Diyen de çıkabilir, demeyen de..

 

Erzurum doğumlu Orhan Övet, Ankara/Altındağ ilçesinde oturan, Afyon/Emirdağ ilçesinden AK Parti’ye üye olan, borçlu, işsiz, uyuşturucu müptelası bir yana çok sayıda sabıkasıyla TBMM’ne gelmesi, en zayıf noktayı ve müthiş zamanlamayı yakalayıp eylemi icra etmesi..

 

Benim gibi orta yaşı grubunda yer alıp ve bu tür eylemlere aşina olanlar için Orhan’a bir tetikçi sıfatını kolayca yapıştırabiliriz..

 

Soru ise kim ve neden bu eylemi yaptırdı?

 

AK Parti mi?

 

ABD mi?

 

Melih Gökçek mi?

 

İsrail mi?

 

Suriye mi?

 

El Kaide mi?

 

Acaba hiçbir olmayıp yoksa ‘DERİN CHP’ mi?

 

Ya da meşhur PARALEL ÖRGÜT mü?

 

Ya da Ergenekon mu?

 

Ya da İRAN mı?

 

Ya da PKK mı?

 

Hiçbiri değilse kim?

 

Arkasında kalan, karanlık güç kim?

 

Bu olay, vatandaş Orhan’ın tek başına düşünüp, taşınıp yapacağı bir eylem asla değildir. Öyle diyenler var ise de bu teze kimse inanmaz, ben de dahil..

 

Bu tür seçilen tetikçi kurbanlar hep böyle karmaşık insanlardan bulunur.. Amaç herkesin kafası karışsın ve tek bir hedefe kanalize olmasın.. O kadar ince düşünülmüş ve hesap edilmiş ki şahsi Facebook hesabı da karışıktır.. Bilerek ve bilinçli olarak hem PKK resimleri, hem Alperen resimleri, hem AK Parti resimleri konmuş ve medya da öyle yansıtmış.. Yani amaç hasıl olmuş..

 

Benim teorimise bambaşkadır. Yerel seçimler nedeniyle zor durumda kalan ana muhalefet liderine atılan bir yardım öpücüğü gibi bir eylemdir..

 

Her kim planladıysa; Kemal Kılıçdaroğlu’nun mağdur pozisyonuna geçmesi istenmiştir.

 

Taraflı, tarafsız herkesin üzüntüsü görülmüş ve Kemal Kılıçdaroğlu artık mağdur olmuştur. Böylece Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliği ve CHP Genel Başkanlığı üzerine tartışılması, en azından şimdilik kapanmıştır.

 

Başka teorileri olan düşünen insanlar; yorumla anlatsın bakalım..

 

 

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..