Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '17

 
Kategori
Spor
 

Yunandan Osmanlının intikamını alalım…

Yunandan Osmanlının İntikamını Alalım…

Evet, ordularımız derhal harekete geçsin. Bir kol Trakyadan giderken savaş gemilerimiz eş zamanlı tüm adaları işgal etsin. Hava kuvvetlerimiz daha ne olduğunu anlamadan Yunanistanı haritadan silsin. Böylece Osmanlının intikamı alınsın.

Başlığı okuyunca aklınıza üst paragrafta yazılanların yapılacağı herhalde gelmiştir. Benimde bir an aklımdan geçmedi “değil. Sözde medya artık işleri öyle abarttı ki, böyle bir açıdan rezil, diğer açıdan komik manşetlerle satış sayısını arttırmaya çalışıyor.

Neymiş efendim? Beşiktaş bir Yunan takımı Olimpiyakos ile eşleşmişte, o Olimpiyakos daha evvel Osmanlısporu yenmişte onun intikamını alalımmış. Neresinden tutalım ki bu konuyu elimizde kalmasın?

Günümüzde futbol, basketbol, voleybol gibi sporlar artık ulusal olmaktan çıkmış global bir gösteri olmuş durumdadır. Adı Türk olan bir takımın yabancı bir takım ile yaptığı müsbakaya tamamına yakın yabancı oyuncu ile çıktığını görüyoruz. Bütün ülkelerde durum aynı. Artık hiçbir gelişmiş ülke spor oyunlarına ulusal bakmıyor. Bizim gazetemiz de “Yunandan Osmanlının İntikamını alalım” diye başlık atıyor. Vah ki ne vah.

İşin birde başka boyutu var. Sen politik yandaşlık yapacağım diye takımın adını değiştirip Osmanlıspor yaparsan, yenildiğinde Yunan Osmanlıyı yendi diye dalga geçerler.

Allah hepimize akıl fikir versin.

İzmir 24.02.2017

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..