Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '13

 
Kategori
İnternet
 

Yunanistan Türkiye'yi işgal ediyor!!

Yunanistan Türkiye'yi işgal ediyor!!
 

Savaş Arap Yarımadasında Devam Ediyor.


Merhaba değerli okurlar 

Şanlı tarıihimiz boyunca bir çok avrupa devletini anadoludan def ettik.Hiçbirini yunanistanı sevmedğimiz kadar sevmedik ki halen de bu böyle devam etmekte. Lakin sanal ortamda onlarla başa çıkamıyoruz karşimızda duran bir haçlı ordusu bu orduya karşı çok az sayıdaki osmanlı torunu Erepublikten bahsediyorum 

Erepublikte sanal devletler ve bu devletlerin orduları,siyasetçileri,milletvekilleri,ülke başkanları,bakanları bulunmakta ülkelerin tarihi sorunlarını halletmeleri için kaçınılmaz bir oyun 

YUNAN İŞGALİ ALTINDAYIZ !

Uzun bir zamandır arap topraklarına hakim olan Türkiye adeta Osmanlıyı aratmıyordu bu durumdan rahatsız olan Yunanistan ve destekçileri başta İran olmak üzere İsrail,ABD,Suriyei,Suudi arabistan bu duruma Yunanistan sayesinde dur dediler (Yunanistan oyundaki 3. büyük ülke ) Türkiye güçlü yunan saldırılarına daha fazla dayanamadı savaşın ilk günü Macaristan ve Makedonyadan gelen destekler sayesinden kısa bir süre dayandık ama yine de arap topraklarımız bir kısmını vermekten kurtulamadık .

http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfrz1.png

OYUNCU SAYIMIZ ÇOK AZ !

Diğer ülkere nazaran Türkiyenin oyuncu sayısı çok az nüfusumuz 80 milyon ama oyundaki kişi sayısı 1000 civarında bu yüzden yabancı devletlerin işgali altında kalıyoruz hep. Yeni oyuncular sayesinde daha da güçlü bir ülke olcağımız aşikar.

Sizlerden isteğim oyuna kayıt olup oyuna başlamanız unutmayalım ki güçlü bir Türkiye kurmak çok zor değil bizler oyunda size gerekli her türlü yardımı yapacağız ülke başkanımız, millet vekillerimiz,bakanlarımız  halkımız büyük bir heyacanla yeni oyuncuların gelmesini ve daha güçlü bir Türkiye inşa etmeninin zor olmadığını biliyorlar be bunun için büyük bir çalışma içerisindeler siz yeter ki oyunda kalıcı olup bir asker olarak savaşın. Biz inanıyoruz ki güçlü bir Türkiye'nin geleceği yine güçlü bir hakltan geçer.

Saygılarımla.

OYUNA KAYIT OLMAK İÇİN: http://www.erepublik.com/tr/referrer/KaRaBeLa48

 
Toplam blog
: 5
: 607
Kayıt tarihi
: 16.02.13
 
 

Merhaba 19 yaşında üniversite öğrencisiyim bölümüm gazatecelik. Teknolojiyi yakından takip ederim..