Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '06

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Yunus polislerin başarısı

Yunus polislerin başarısı
 

Yaklaşık bir saat önce canlı olarak şahit olduğumuz Yunus Polislerin çalıntı otomobille kovaladığı üç genci kıskıvrak yakaladığı olaya şahit olmak ve bu kovalamacada kimsenin zarar görmeden bitmesi Yunus polislerimizin büyük başarısıdır.

Günüm işte çok yoğun bir şekilde geçtikten sonra,akşam arkadaşımızın babası benimde çok iyi tanıdığım Rafet Hocamınvefat haberiyle sarsıldık.Daha bir aya kadar sağlıklı bir yaşam sürerken aniden mide kanserine yakalanarak vefat etmesi beni büyük üzüntüye boğdu.Uzun süredir dışarı çıkarmadığımız köpeğimiz azra'yı dışarı çıkarıp, kendimde biraz kafamı dağıtmak istedim.

Dışarı çıkmış ve azra'yla gezerken çocukluk arkadaşım zeki'yi çıktığı pazariçi'ndeki kahvenin karşısında görüp yanımda köpeğim azra olduğu halde sohpet ederken, Eyüp istikametinden son sürrat bir araba hızla yanımızdan geçip ilerdeki döner kavşaktan ters yöne sola girerek karşı istikametten gelen 34TDU 01 plakalı ticari taksiye sol önden hızla çarparak ters döndü.Bu aradadaha sonra çalıntı olduğu sanılan 34 TEO 127 plakalı borda Toyota aracın arkasından üç motorsikletli Yunus Polisleri hızla gelerek taksiye çarpan araçtan kaçmaya çalışan biri 12, 13 yaşlarında diğerleri 16,17 yaşlarındaki üç gençi havaya ateş ederek durdurdular.Yüzlerinden haplandıkları belli olan bu gençlerin araçlarından bir pompalı tüfek,yaşı küçük olan gençin üzerindende üç adet tabanca çıktı.

Etrafta toplanan halk Yunuslara sevgi gösterisinde bulunurken, yakalanan gençleri pretosto edip saldırmak isterken Yunuslar bunu engeledi.Belkide ellerindeki silahlarla bir çok masum vatandaşımızın malına, canına kastedeceklerdi.Hele silahların üzerinden çıkan genç daha çok küçük yaşta olması gerçekten düşündürcüdür.

Devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte en önemlisi ailelerin çocuklarına sahip çıkması çok önemli,başı boş bırakılan bu gençleri çete haline getiren ve onlardan rant sağlayan kimler? Çocuklarımızı kesinlikle kontrolsüz bırakmamalıyız, aksi takdirde bazı çevrelerce bu gençleri bataklığa çekmektedirler.

Bu arada Yunus Polislerimizi kutlamak istiyorum.Gece, gündüz demeden vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumak için her türlü fedakarlığı gösteren tüm polislerimizi ve güvenlik güçlerimizi kutluyorum.

Tüm gençlerimizin vatana ve millete hayırlı insanlar olarak yetişmesi dileğiyle...

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..