Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Aralık '06

 
Kategori
Dostluk
 

Yuppi ve de heyo yahu! A bir de Oh be!

Yuppi ve de heyo yahu! A bir de Oh be!
 

Evet! Budur!

Buluşma buluşma diye editörlerin başının etini yedik ama başardıkkk... Artık şafak sayma vaktidir. Çiçeklerin yeşerme vaktidir. Tohumlar zaten ekildi, filizlenme bile başladı ve yeşereceğiz artık, yaşasın. Yuppiii... Heyooo... OH BE! :)))

Yalnıııız... Buluşalım diye can atanlara özellikle söylüyorum, bir gelmeyiiin... Hele bir gelmeyin var ya, elimden çekeceğiniz var. Uzak ulaşamazsın kiii, demeyin kalemim var, nabeer? Çok güzel olacak herşey inşallah. Hepimiz o kadar çok istedik ki, editörlerimizin bile aklını çeldik. Onlar bile heyecanlandı yahu. ( Heyecanlandınız değil mi, rezil olmayalım cümle aleme :)) )

Şarkıcılar hazır, şairler hazır, güvenlikçi hazır, komedyen desen o da hazır. E daha ne olsun, eğlenceye bak. Neler olacak kimbilir o akşam. İnşallah pozitif enerjiden oluşan bulutlar üzerinde coşacağız. Sohbet edeceğiz, dedikodu yapacağız, hep laylaylom olmaz arada ciddi takılacağız. Herkes birbirine sarılacak, telefon numaraları havada uçuşacak ( ya bu cümleyi Pirmete' den mi çaldım ki, pek tanıdık geldi ama neyse, bozmayayım şimdi ahengi ) bol bol ecek, acak işte...

Editörlerimiz Tarkan muamelesi görecek, tanışalım diye can atacağız:)). Olumsuzluklardan bahsetmek yok ama, hep mutlu takılacağız. Çok iyi olacak çokk!

Hepinizi öptüm en sanal haliyle, yani son sanal hallerinden birini yaşıyor. Yuppiiiiii.... Heyooooo..... OH BE! Bir de kadim dostumuzun özel isteği üzerine Yeeaaaahhhh:))))))))))

NOT:Şşşşt, güvenlikçi, editörler haklı. Sana güvenip çıkıyoruz yola, eldivenleri unutmaa :))))

http://biryardimeli.bz.tc

 
Toplam blog
: 132
: 2482
Kayıt tarihi
: 24.09.06
 
 

Dünyayı, yaşamayı ama adam gibi yaşamayı, arkadaşlığı, dostluğu ve en önemlisi çocuğumu, müziğimi..