Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '07

 
Kategori
Mizah
 

Yurdum insanı

Yurdum insanı
 

Yer: Kayseri

Siz hiç karanlıkta iyi göremediğiniz için yakıt deposunun, tam dolup dolmadığını çakmak yakarak kontrol etme cesaretini kendinizde buldunuz mu? Kayseri şehirlerarası otobüs terminalinde 38 AS 991 plakalı yolcu otobüsüne mazot alan muavin Z. T. Deponun tam dolup dolmadığından emin olmak için çakmak çakarak kontrol etmek ister. Sonuç; Buharlasan mazotun parlaması ve muavinin yanık tedavisi için hastaneye kaldırılması.

Yer: Diyarbakır

Lunaparkta gece bekçisi iki kafadar (zincirlerin ucuna bağlanmış salıncaklardan oluşan) uçan sandalyelere biner ve mekanizmayı çalıştırırlar. Ancak sandalyelerin merkezkaç kuvveti ile dönerek açılmasından dolayı durdurmak için şaltere ulaşamazlar ve sabaha kadar kimseye seslerini duyuramazlar... Bu bekçilerden biri hayatini kaybetmiş, diğeri ise gördüğü uzun tedavilere rağmen eski sağlığına kavuşamamıştır.

Yer: Karabük

Siz demir çelik haddehanesinde çalışan bir isçinin, sigarasını yakmak için 600 tonluk preslerin arasından emekleyerek geçtiğini ve 2.450 santigrada derecedeki fırına ulaşmaya çalışırken son sigarasını yaktığını duydunuzdu?

Yer: Kütahya

Cinsel organından kanamalı erkek hastanın, Acil servisteki doktorlara bulunduğu beyanındaki şüphe üzerine, olay polise intikal eder.

Polis yaptığı araştırmada yaralının pijamasında cam kırıkları tespit eder.
Daha sonra yapılan sorgulamada yaralı kayıtlara geçmemesi kaydı ile itirafta bulunur; Çay bardağı ile mastürbasyon.

Yer : Giresun

Siz hiç birisinin, diş ağrısından kurtulmak için çenesine kursun sıktığını ve beynini dağıttığını duydunuzdu?.

Yer : İstanbul, Sultanbeyli

Yuttuğu sineği öldürmek için ağzına Shelltox sikip, zehirlenerek kendiside ölen zamane uyanığını ..

Yer: Erzurum

Birçok ülkede insanlar berbere gidip tras olurlar, ama hiçbir berber, masaj amacıyla müşterisinin kafasını sağa sola çevirirken boynunu kırmaz.

Yer: Bozcaada

Bankamatikten para çekerken başka bir ülkede elektrik çarpmasından ölmezsiniz. Türkiye'de ölürsünüz.

Yer: Adapazarı

Siz hiç arabası ile yolda giderken radyoda duyduğu göbek havasıyla coşup, göbek atmak için aracını kenara çeken ve otoyolda göbek atarken arkadan gelen aracın altında kalıp ölen duydunuzdu. Söz konusu olay TEM otoyolu Sapanca mevkiinde cereyan etmiştir.

Yer: Konya

Ayni işyerinde, biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan ve ikisi de isine motosiklet ile giden baba-oğulun, yolda karsılaşmaları normaldir, ama birbirlerine selam vermek için ellerini sallarken, kaza yapıp ölmesi sadece bizde vaka-i adliyedendir.

Yer: Kocaeli, Dil ovası

Hangi ülkede bir gemi mühendisi, kontrol etmek için gemi kazanına girdiğinde, bir başkası gelip kazan kapısını kapatır ve kazanı ateşleyip

GÜVEN IYIDIR AMA KONTROL DAHA IYIDIR (ALMAN ATASÖZÜ)
GÜVEN IYIDIR AMA KONTROL GEREKMEZ (TÜRK MENTALITESI)

Yer: Rize

Hangi ülkede; elektrik direğine yaslanıp, ayakkabısına giren tası çıkarmak için ayakkabısını silkeleyen birisi, yoldan geçen bir başkası tarafından (cereyana kapıldığı zannedilerek, kurtarmak amacıyla temas etmeden) kürekle vurularak kurtarılmaya çalışılır?

Yer: Trabzon

Siz hiç başka bir ülkede, bir insanin, tuttuğu futbol takımının maçı, ya da siyasi partinin seçimi kazanıp kazanmayacağı hakkında bir "uzvu" üzerine iddiaya girdiğini, "eğer kazanamazsak, ben de bunu keserim" dediğini, iddiayı kaybedince Besmele ile abdest alıp, iki rekât namaz kıldıktan sonra "onu" kestiği ve kan kaybından öldüğünü duydunuz mu?

Yer: Afyon

Siz hiç kahvehanede Okey oynanırken, insanların ve okey masasının üzerine inek düştüğünü, duydunuz mu? Toprak damlardan oluşan tipik Anadolu mimarisi, sineklenen ve paniğe kapılarak nereye bastığını bilemeyen Sarıkız’ın ağırlığına dayanamamıştır

Resim : www.alemportal.com

 
Toplam blog
: 313
: 2778
Kayıt tarihi
: 15.03.07
 
 

16.10.1974 Samsun / Havza doğumluyum. Şu anda bir lojistik firmasının ortaklarındanım. İşimde ilk..