Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '08

 
Kategori
Güncel
 

Yüreğimiz kalbura döndü

Yüreğimiz kalbura döndü
 

Milliyet Blogta aşağıdaki linkte “Şehitlerimizi uğurlarken” başlıklı bir yazı yazmıştım; değişen bir şey yok yüreğimizdeki ateş küllenmeden yeniden alevleniyor.

Bayramda yüreklerindeki ateşi şehitlerinin mezar taşlarında soğutmaya çalışanların hüznü kaybolmadan yüreklerimiz 15 şehidin haberi ile yeniden delik deşik oldu.

Bir astsubay, 6 uzman 8 erbaş ve er 15 vatan evladını hayatlarının baharında toprağın kara bağrına gömerek cennete uğurladık.

ABD ülkesine yapılan bir saldırıyı bahane ederek ülkeleri işgal ederken IRAK savaşına katılmamamızın acısını istihbarat sınırlaması ve sorumluluğundaki topraklarda PKK teröristlerinin faaliyetlerine izin vererek çıkarmaya çalışıyor AB ülkelerinin timsah gözyaşları devam ediyor.

Bu ülkenin nimetlerinden sınırsız yararlanmasına rağmen ihanet edenlere meclis çatısı altında bile destekler sürüyor, siyasiler üç oy uğruna buna seyirci kalıyorlar. Dünyanın hangi ülkesi terörebu kadar tolerans gösterebilir?

Şehit aileleri acılarını içine gömüp, b oğazlarına düğümelenen sözler yerine VATAN SAĞOLSUN diyorsa bunu artık anlayın.

Şehit cenazelerinde yine siyah gözlükler ardından “Kanları yerde kalmayacak” açıklamaları yapmak yerine, o gözlükleri çıkarıp şehitlerin ailelerinin ve arkadaşlarının gözlerinin içine bakmayı deneyin, yüreğiniz yetiyorsa.

Sosyal ve ekonomik sorunları olan kahramanlarımızdan, uzman erbaşlar ve assubaylara verilen sözleri zaten hatırlamıyorsunuz bile.

Şairin dediği gibi “Bir namazlık saltanatları olacak taht misali o musalla taşında” sonra yeniden unutulacaklar ve vatan evlatları hiçbir değerin satın alamıyacağı canlarını bu ülke için vermeye devam edecek.

Artık sabrımız kalmadı sabır taşı çatlamak üzere.

Seferberlik mi, olağanüstü hal mi ilan edeceksiniz daha ne bekliyorsunuz?

4 Haziran 2003 tarihinde kabul edilen 4867-4868 sayılı yasalarla siyasi ve kültürel haklar adı altında BM dayatması ile çıkarılan yasalardaki bölünme tehlikesini umursamıyanlara, sahte sağlık raporu alanlar ve verenlere, imtiyazlılardan evlatlarını güneydoğuya göndermiyenlere, küçük hesaplar peşinde koşarak bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlere, oy hesabı yapınalara, halkın TSK ya ve ülkesine saygısından susmasını kendince yorumlayanlara, insan hakları kılıfına gizlenip teröre destek veren sözde dost ülkelere, demokrasi ve insan haklarını sadece Genelkurmay başkanı konuşunca hatırlayanlara, teröre açık ve gizli destek verenlere;

Artık anlıyacakları dilden yanıt verilmelidir.

Utanması ders alması gerekenler,

Demokratik bir tepkiyibile akıllarına getirmeyen suskunlar,

Daha ne bekliyorsunuz?

Ateşin sizin yüreğinize düşmesini mi?

İçindeki acıyı yüreğine gömüp boğazında düğümlenen kelimeler yerine VATAN SAĞOLSUN diyen şehit ailelerine ve aziz şehitlerimize MİNNETTARIZ

Şehitlerimizin mekanı cennet, ruhları şad olsun ailelerine ve TÜRK milletine sabırlar diliyorum.

1.http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=56033

2.http://blog.milliyet.com.tr/Blog.asapx?BlogNo=95203

 
Toplam blog
: 45
: 10277
Kayıt tarihi
: 17.10.06
 
 

1948 Edremit doğumluyum.Kara Kuvvetleri personel okulu ve Dicle üniversitesi sosyal bilimler Sevk ve..