Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '10

 
Kategori
Deneme
 

Yüreğine sağlık "yüreğim"

Yüreğine sağlık "yüreğim"
 

Kaldır şerefe elini, kaldırabilirsen...


Her şeye rağmen aç bir avcının ellerinde olurken esir. Tertemiz kalbinle duyduğun güven.

Sonu kederlerle dolu hatanın başlangıcı olmuş bir hafta sonu.. Hani ulaşılmadan önce duydugun güzel sözler.. Sana ulaşılmadan önce dinlediğin binbir şarkılar.. Başbaşa ve soluk soluğa, uzanan yollarda yürürken yürek atışlarınla ucu bucağı olmayan şehri yeniden feth ettigini sandırmıştı. oysaki feth ilanı o an sanaydı..

Şimdi anladınmı yüreğim, dansa kalktığın andaki şarkıların bestesi olmadığını.. Kollarına atıldığın, yalancılar diyarının prensinin renk renk maskeleri olduğunu anladın mı ?


Yaşamın sıcak lezzetini duyuyordun içinde.. Bitmesini istemedigin sarkılar calıyordu kulaklarında.. Martıların cığlıkları, Kedilerin miyav sesleri çok uzaklarda kaldı.. Zaten kedimiydi ? Martımıydı farklı bakış acısı yakalama sevdasındaydı prensin.. Asıl sevdası sen değildin ki yüreğim..

Şimdi nasılda suskun kalıyorsun öyle..Neyin var dediklerinde, anlamsız bir HİÇ hecesi cıkıyor ağzından.. Anlatsan yaşadıklarını anlamayacaklar. bağırsan duymayacak hiçbir kimse.. Sadece sıcak bir arkadaşın var oda yanağından süzülen bir gözyaşı..

Oysaki cılız bir ışıgın altında aydınlık yakalamak için mücadele verip fedakarlık yapmıştın.. Aklına takılan soruların yanıtlarını bulamasan bile onu sevmiştin.. SEVDİN : Yoruldun, yıprandın, kızdın öfkelendin, fakat yalancılar diyarının prensine tutulmaktan kacamadın..

Yoruldun işte, acınıda tatlı niyetine cektin..Artık duygusallıgın yaralandı, güven gitti, umutlarını tükettin..

Kaldır serefe elini kaldıra bilirsen ! sevgisi yalan, renk renk maskeleri olan yalancılar diyarının asil prensi

duti54

 
Toplam blog
: 4
: 2196
Kayıt tarihi
: 21.04.10
 
 

Yaşım 47 Serbest Muhasebeciyim. Ankara H.Ü. AMYO 1987 Mezunuyum. Seyahat ve spor ilgi alanlarım. ..