Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '13

 
Kategori
Müşteri Hizmetleri
 

Yurtiçi Kargo Kayıp

Yurtiçi Kargo Kayıp
 

Gün olmuyor ki kargo şirketleriyle işimiz olmasın. Hele ki internetten alışverişin hayatımızı kolaylaştıran yönüyle artık neredeyse her eve girmesi kargo firmaları için bulunmaz bir nimet oldu. Bu nimeti hakkıyla değerlendirenler olduğu gibi Yurtiçi Kargo örneğinde olduğu gibi kıymet bilmeyenler de var.

Eşim internet aracılığı ile aldığı ürünü günlerdir bekliyor. Yurtiçi Kargo sağolsun(!) günlerce bekleyeceğe de benziyor. Cuma günü 917063518927 takip numarası ile İstanbul’dan çıkan kargosu Cuma günü Denizli Saltak şubesine ulaşmış. Kargonun nerede olduğunu gösteren sayfadan kargonun geldiğini görüp kargo şubesine ulaşmaya çalışan eşim ne kadar şanslı ki 15 aramadan sonra ulaşabilmiş. Bu cümledeki “şans”ın kinaye olmadığını az sonra anlayacaksınız..

Kargodaki yetkili kargonun Cumartesi gönderilemeyeceğini ancak Pazartesi teslim edeceklerini belirtmişler. Eşim boş gezenin boş kalfası olmadığından evde oturup kargo bekleyecek durumda değil tabi. Ancak beklemek icap ederse de bekleyecek elbet. Ne de olsa Yurtiçi Kargo hazretleri evimize kargo getirerek bizi şereflendirecek..

yik1

27.12.2013 tarihinde yola çıkan kargo hala bize ulaşamadı!

 

Pazartesi günü de kargo gelmeyince ilgili şubeye telefonla ulaşmaya çalışmış. Ancak 2 saat boyunca telefonları düşürememiş. Telefon sürekli meşgul.. Ne kadar çok arayanları varsa artık(?).. Az önce 15 aramadan sonra ulaşmanın ne kadar şans olduğunu söylemiştim değil mi?

Hal böyle olunca kargonun web sayfasından şikâyet yazalım istedik. İşe bakın ki şikâyet sayfası da çalışmıyor. Bazı bölümleri bozuk. Oradan bir şey yazmak mümkün olmuyor. O zaman 444 9 999 numaralı telefondan ulaşalım dedik.. 8 dakika müşteri temsilcisine ulaşamayınca oradan da ulaşılmayacağını anladık.

Cumhurbaşkanına ya da ne bileyim Başbakana ulaşmaya çalışsak herhalde bu kadar çabadan sonra ulaşırdık. En azından çevresindekilere ulaşırdık. Burada kargo ile ilgili hiçbir yere ulaşamıyoruz. Demek ki Yurtiçi Kargo ulaşılmaz bir makamda ve biz sıradan insanlar ona ulaşmaya çalışmakla çok büyük edepsizlik ediyoruz. Tövbe tövbe..

Yurtiçi Kargo yetkilileri! Sloganınız “söz verdiğimiz gibi” ama hem sözünüzde durmadınız hem de size ulaşamıyoruz. Hani bilmiyorsanız hatırlatmış olalım..

Selam ve muhabbetle..

Murat HACIOĞLU

31.12.2013

www.murathacioglu.com

https://twitter.com/murathacioglu

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..