Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Yurttan tecavüz haberleri

Yurttan tecavüz haberleri
 

Görsel: Alıntı


Sapıklık makam mevki tanımıyor
SİİRT Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç. özel otomobilinde, yaşları 13 ve 17 olan 2 kızla birlikte gözaltına alındı. Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 çocuk babası 62 yaşındaki Abdullatif Ç.'nin otomobilinde kızlarla birlikte olduğu ihbarı alınca harekete geçti.
 
İpekyolu Caddesi üzerinde Abdullatif Ç. iddiaya göre park halindeki otomobilinde 17 yaşındaki M.A. ve kardeşi 13 yaşındaki S.A. ile birlikte görüldü. Polisleri görünce otomobili çalıştırıp bölgeden uzaklaşmak istediği ileri sürülen Abdullatif Ç. ile yanındaki M.A. ve S.A. kısa süren takibin ardından gözaltına alındı. Abdullah Ç.'nin otomobilde birlikte bulunduğu kız kardeşler 17 yaşındaki M.A.,'nın poliste verdiği ifadede başkan yardımcısı Abdullatif Ç.'nin kendisiyle 2 yıldır ilişkiye girdiğini söylediği öğrenildi. (DHA)
 
Kuran eğitimi almak için gitti, tecavüze uğradı
Midyat’ta 14 yaşındaki lise öğrencisi A.’nın kaldığı özel öğrenci yurdunda hocası tarafından dört kez tecavüze uğradığı ve bir başka öğrencinin de tecavüz girişimine maruz kaldığı iddiasına ilişkin davanın üçüncü duruşması 11 Temmuz’da yapıldı. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek, duruşma ertelendi.
 
Cizreli A. başarılı bir öğrenciydi. Geçen yıl Midyat Anadolu Lisesi’ni kazandı. Derslerinin yanı sıra Kuran eğitimi almak için Özel Bağlar Erkek Öğrenci Yurdu’na kaydoldu. Odada 18 öğrenciyle kalıyordu. A.’nın Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı ’ndaki ifadesine göre; Kuran dersi hocası H.K, Kasım 2012’de gece tuvalete kalkan A.’yı odasına çağırdı. Kapıyı kilitleyip “Bana masaj yap” dedi. Masajdan sonra A.’nın pijamasını çıkararak tecavüz etti. A. korktuğu için sesini çıkarmadı. Bir ay sonra H.K. yine gece yarısı A.’nın yanına gitti. Odasına götürüp taciz ettikten sonra tekrar tecavüz etti. Ocak 2013’ten sonra da H.K. A.’yı iki kez odasına çağırıp porno film izletti ve tecavüz etti.
 
Bu arada, A.’dan sonra Y. adlı bir başka öğrenci de 25 yaşındaki H.K.’nın tecavüz girişimine maruz kaldığını iddia etti. İfadesinde, masaj yapması için iki kez odaya çağrıldığını anlatarak, “Beni öpmeye çalıştı. Bunu yapmamasını söyledim, geri çekildim. Eşofmanımı indirmeye çalıştı. Sarılarak beni havaya kaldırdı. Bana cinsel organını sürtmeye başladı. Omuzlarından ittim, kapıyı açıp çıktım” dedi. Y. iddiaya göre, yurtta kalmaya devam ettiği için ifadesini geri çekti. Haber: İsmail Saymaz/Radikal
 
İmamdan kız kardeşe tecavüz
Kars'ın bir köyünde imam 28 yaşındaki A.B. ve 25 yaşındaki M.B., Erzurum'un Yakutiye İlçesi'nde oturan kız kardeşleri 21 yaşındaki H.B.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı. Yakutiye'de oturan H.B., polise başvurarak iki ağabeyinin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Annesini 7 yıl, babasını 1 yıl önce kaybettiğini belirten H.B., birlikte yaşadığı ağabeyi M.B.'nin geçen cuma günü kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Diyanet İşleri kadrosunda imam olan ağabeyi A.B.'nin de önceleri defalarca tecavüzüne uğradığını iddia eden H.B., şöyle dedi:
 
"İlk tecavüz olayını ablam R.'ye anlattım. Kimseye söylemememi aksi halde ağabeyimin işinden olacağını söyledi. Ağabeyimin tecavüzünden hamile kaldım, Ankara'ya götürdü kürtaj oldum. Daha sonra da küçük ağabeyim M.B. tecavüz etti. Ayrıca N.Ç. ve E.P.'nin de tecavüzüne uğradım."
 
Şikayet üzerine yakalanan ve sevk edildiği 2'nci Sulh Ceza Mahkemesi'nde 2.5 yıldan bu yana eşinden ayrı yaşadığını anlatan imam A.B., görevinin oluşturduğu baskıdan dolayı bu olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdü. A.B., mahkemede, poliste verdiği ifadeleri ve suçlamaları kabul ettiğini söyledi. İmamın ilişkisini tahmin ettiğine ifadesinde yer veren 3 yaş küçük erkek kardeşi M.B. ise kız kardeşi H.B. ile ilişkisini anlattı. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine önceki gün çıkarılan imam A.B. ile kardeşi M.B. ve para karşılığı ilişkiye girdiklerini öne süren 41 yaşındaki N.Ç. ve 53 yaşındaki E.P., 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklandı.  Haber: Odatv.com
 
Bir başka imam hadisesi Afyon’dan
Afyonkarahisar Odak Gazetesi'nin internet sitesindeki habere göre; Sinanpaşa Karacaören Köyü’nde görevli İmam Zekeriya A., otomobiline aldığı 20 yaşındaki A.E.’ye tecavüz etti. Tecavüz sonrasında kanaması durmayan kıza bölgedeki Diş Hastanesi yakınındaki bir marketten ped alan ve genç kıza veren A., genç kızı hastanenin arka tarafında bulunan kantinin yanına bırakarak görevli olduğu köye döndü. A.E. kanamasını durdurmaya çalıştığı sırada ağlama sesini duyanlar yanına geldi. Yanına gelenlere tecavüzü anlatan genç kız, polise haber verilmesini istedi. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü genç kızdan aldığı bilgiler doğrultusunda Sinanpaşa İlçesi’ne gitti. İddiaya göre; İmam Zekeriya A.’nın evinde genç kıza ait olduğu belirlenen kanlı iç çamaşırları bulundu. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan İmam Zekeriya A.’nın Cumartesi günü olayın ardından köye giderek cemaate namaz kıldırdığı belirtildi. İmam A.’nın iki eşinden üç çocuk sahibi olduğu bu sırada bir kadınla da dost hayatı yaşadığı iddia edildi.  Haber: Odatv.com
 
Bu durumda sorulması gereken en önemli soru şu galiba... Bir imam kızkardeşine tecavüz ettikten sonra hutbeye çıkıp ne söyler? 
 
Google'dan kısa bir gezintinin ardından rastlanabilecek onlarca tecavüz haberinden bazıları
 
Tecavüz sanığı hocası
 
Bu da yeni nesil Prof: tecavüzü. Tecavüzün hazırlık evresi ikna odası ve imam nikahı
 
Tecavüzcülerin tercihi çocuk yaştakiler. Sanki 10'lu yaşlara inen uyşturucu yaşı ile yarışıyor
Not tehdidi ile tecavüz
 
Biraz eski bir haber ama gelenek pek değişmemiş
 
Bu kadar yetsin mi? Daha fazlasını midem kaldırmıyor da… 
 
 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..