Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '07

 
Kategori
Psikoloji
 

Yürümek istiyor canın, canım!

Yürümek istiyor canın, canım!
 

Yürümek istiyor canın, sürekli yürümek, uyku dahil, çalışmak, konuşmak ve sevişmek dahil, yüzmek; hep yürümek, devamlı yürümek istiyor canın, canım!
Yürü, yürü de...

Doğum anına, doğuşa yürümek istiyorsun, çıktın, geldin dünyaya, annene yürümek istiyorsun, anne sardı sarmaladı seni, babana yürümek istiyorsun, abine, kardeşine, arkadaşlarına yürümek istiyorsun ve hep var olan, olacak olanlara hep ama hep yürümek istiyorsun, sırt üstü yatarken bile.

Okuluna yürümek istiyorsun, okula, okul içi o ilk öğretmenine yürümek istiyorsun, oradan futbol sahasına, köye yürümek istiyorsun, ilk denize, ilk aşkına yürümek istiyorsun, ilk tokatına, ilk hayal kırıklığına yürümek istiyorsun, gözün yaşlıyken.
Yürü yürü eeee, eeee yürü yürüüüü!...

Ordu'dan ayrılışa yürümeyi istiyorsun, İstanbul'la kucaklaşmaya, o ilk tanıdığın İstanbul'a yürümeyi istiyorsun, seni sence ilk anlayan şehre yürümeyi, o şehrin gecelerinde sabah olmasın isteyen o sana yürümeyi, bol yıldız yıldızlı, ay eksiksiz istiyorsun.

Yürüyorsun daha daha yürümeyi isteye isteye yürümeyi istiyorsun, yürümek, çok çok çok yürümeyi istiyorsun, anlamıyorlar mı, anlatamıyor musun, sen yürümeyi çok seviyorsun, yürümeyi daha daha istiyorsun, hep!

Yürümeyi istiyorsun ilk işe, ilk dokunuşa, ilk yatışa, ilk boşalışa, tekrara, al baştanlara istiyorsun yürümek, oralara yeni tanımlamalarınla, eskinle, anlayışınla, seninle yürümek istiyorsun daha sık ve sıkı!

Yürümek istiyorsun Aşk'la aşkta bulutsuz mavi gökyüzü yanında, bol yıldızlı gece yanında, eş dost yanında, istiyorsun yürümek, sürekli yürümeyi istiyorsun sende, senlerde; bizde, bizlerde, sen istiyorsun yürümeyi tadına vara vara yaşamın.

Tren, vapur, otobüs yürüyorsun, yürümek istiyor canın, o bakışların, bakanların ne önemi var senin için, senin için yürümek asıl, asılıyorsun hayata daha, yürümek yürümek yürümek istiyorsun, yürüyorsun sende, çok çok çok.


Yürüyorsun
üzerinde
bebek çocuk genç
yürüyorsun
üzerinde Ordu
İstanbul Güllük
yürüyorsun
adam
bir daha
adam adam
yürüyorsun
Aşk
aşk Aşk
yürüyorsun
Aşk adam
adam Aşk
utanmadan
sıkılmadan
insanlığında
insan insan
yürüyorsun
be adam
ne güzel!

 
Toplam blog
: 650
: 412
Kayıt tarihi
: 07.06.07
 
 

İzmir.  Aşk ve Şiir. Müzik. Kitap. Varlık ve Sözcükler ve .... ..