Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '09

 
Kategori
Güncel
 

Yürüyen bacalara kapalı yasak!

Yürüyen bacalara kapalı yasak!
 

Yürüyen baca olarak tabir ettiğim sigara içenlere yasak geliyor ama ne yazık ki sadece kapalı alanlarda. Ya da yarı kapalı alanlarda. Bence yasak her yerde yasak olmalıydı. Sokakta yürürken de rüzgarın savurduğu sigara dumanı ile biz sigara içmeyenler duman altı olabiliyoruz. Çevreyi kirlettiği gerekçesiyle apartman bacalarına filtre taktırıyoruz ama sokakta yürüyen ayaklı bacalara göz yumuyoruz. Hepsini toplasanız yüzlerce apartman bacası eder.

Gemiye binince deniz havası almak için dışarı çıkıyoruz ama sigara havası alıp içeri girmek zorunda kalıyoruz. Burada sigara içilmez diyeceksin ama önce alan kapalı mı değil mi tespit etmen lazım. O diyecek açık sen diyeceksin kapalı. Bu işin sonu adliyede biter. En iyisi gir içeri otur. Rahatını bozmanın anlamı yok.

Bir de anlamadığım nokta niye ceza evlerinde, akıl hastanelerinde ve huzur evinde içmek serbest? Hadi ceza evlerini anladık onlar çok dertli, akıl hastanelerinde de serbest çünkü akıllı olsalardı içmezlerdi ama huzur evlerini anlayamadım. Galiba huzur evlerindeki yaşlıları da bir an önce öteki dünyaya yollamak için sigara içmelerine izin var.


 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..