Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '07

 
Kategori
Güncel
 

Yürüyüş ve miting

Yürüyüş ve miting
 

Sel gibi gözyaşı, Türkiye Laiktir Laik KALACAKTIR.

Sel gibi bir kalabalık, "Ne Mutlu Türküm DİYENE!” anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır, diye

Sel gibi bayraklar, kadınlar, erkekler, çoluk çocuk.

Atam, sen merak etme, sen bize emanet ettiğin cumhuriyet için sakın üzülme. Bize emanet ettiğin bu cumhuriyete elbette hıyanet edenler var. Biliyoruz, garbın afakını sarmış olanları, tek dişi kalmış canavarları.

Atam, sen huzur içinde uyu, biz burdayız. İnan ki bilene bilmeyene, anlamak istemeyene, işine gelmeyene, biz biliriz yapılması gerekeni. Bir dev ki uykudan uyanıyor, bir millet ki kendi özgürlüğü için tüm gençliğini toprak altına vermiş, bir toplum ki hürriyeti için yorgan yakar, nasıl düşünürler ki hala gizli emellerle bizi karanlığa gömebilirler , hangi ellerle?

Atam, asla düşünme bu gençliği. Bu gençlik satmaz seni, beni. Bir gençlik geliyor ki, ellerinde bayraklar, kalplerinde sen, düşüncelerinde hürriyet. Hehalde yanlış anladılar bizim suskunluğumuzu, Alman'ı, Amerikalı'sı, İtalyan'ı, Fransız'ı, Arap'ı. İçimizden kırmaya çalıştılar din elden gidiyor diye. İşlediler cahil halkı şeriat diye. Ama, TÜRK'ÜZ, ATATÜRK'ÇÜYÜZ, DEVRİMCİYİZ, Elhamdülillah MÜSLÜMANIZ.

Atam, şu yürüyenler var ya, yürüyenler, işte onlar senin emanet ettiğin gençlik.
Atam, şu yürüyenler var ya, yürüyenler, işte onlar asla bırakmaz bu vatanı.
Atam, şu yürüyenler var ya, yürüyenler, işte onlar bizleriz, sen rahat uyu.

 
Toplam blog
: 51
: 628
Kayıt tarihi
: 12.04.07
 
 

Hayatı farklı gözle bakmayı seven, haksızlığa tahammül edemeyen, olaylara sessiz kalıp yerinde mü..