Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '17

 
Kategori
TV Programları
 

Yusuf Çim, Seren Şirince Seven Ne Yapmaz Dizisinde Buluşuyor

Yusuf Çim, Seren Şirince Seven Ne Yapmaz Dizisinde Buluşuyor
 

seven ne yapmaz


Atv, Mf Yapım'ın iş birliğinde yeni yaz dizisi başlıyor. Öncelikle Güllü Kod Adı ile sosyal medyaya yayılan Yusuf Çim, Seren Şirince bir araya getiren dizinin adı son olarak "Seven Ne Yapmaz" olarak değiştirilerek, çekimleri başlamıştır. Romantik, komedi konusuyla Ağustos, ayında hayranları ile buluşacaktır.

Sevilen oyuncu kadrosuyla sosyal medya üzerinden büyük kitlenin ilgisini çekmeyi başaran proje büyük merakla beklenilmektedir. Yusuf Çim ve Seren Şirince'nin de, birbirlerine mükemmel yakışacağını düşünmekteyiz. Ozan ve Nazlı'nın, Karadeniz'de, yaşayacakları aşkı konu haline alacaktır!

Öncelikle Ozan, karakterini tanıyacağız.Zengin hayata sahiptir.Bir o kadar da otoriter aileye. Yakışıklı, zeki ve aşırı derece de çapkındır. Her çiçeğe konar, başınıda belaya sokmadan duramaz. Ailesi bu özelliği yüzünden bir gün karar vererek Ozan'ı, aile büyüklerinin yanına sürgüne yollamaya karar verirler. Karadeniz'e, istemeyerek bir süre yaşamak zorunda kalacak olan Ozan'ın, hayatı tamamen değişecektir. Gerçek aşkı, dostluğu ve aile kavramını yeniden sorgulayacaktır. 

Eğlencesine doyum olmayacak olan Seven Ne Yapmaz Dizisi yaz dönemine biraz geç giriş yapsa da, belirlenen uygun gün ile başarı elde edeibleceğini düşünüyorum.

Dizi Tutkunu

Seven Ne Yapmaz

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..