Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

15 Temmuz '09

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Yusuf Güney (Beylikdüzü) Konseri ''Roman Festivali''

Yusuf Güney (Beylikdüzü) Konseri ''Roman Festivali''
 

Beylikdüzü Bel.Başk.Sayın Yusuf Uzun Ve Sanatçı Yusuf Güney


ROMAN FESTİVALİ’NDE GÜNEY RÜZGARI… (VİDEO İZLE!)

3. Bölge Roman Derneklerinin Beylikdüzü’nde düzenlediği Festival’de, Pop Müziğin sevilen isimlerinden Yusuf Güney, birbirinden güzel şarkılarını seslendirirken seyircilerle birlikte Roman dansı da yaptı.

Festival alanını dolduran her yaştan binlerce izleyiciyle birlikte konseri izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, genç sanatçıyı sahnede kutlayarak çiçek verdi.

Beylikdüzü’nde 3. Bölge Roman Dernekleri’nin ortaklaşa düzenlediği Festival, tüm hızıyla sürüyor.

Festival’de bir konser veren Pop Müziğin genç ve sevilen isimlerinden Yusuf Güney, birbirinden güzel şarkıları ve seyircilerle birlikte yaptığı Roman danslarıyla büyük alkış aldı.

Güney’i izlemeye gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da genç sanatçının konserini izlemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güney’e sahnede çiçek vererek kutlayan Başkan Uzun, “Genç kardeşim Yusuf Güney, hem adaşım, hem de hemşehrim. Kısa zamanda, yetenek ve başarısıyla müzik alanında kendini kabul ettirdi. Gelecekte çok daha başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Başkan Uzun'a teşekkür eden Yusuf Güney'de, Festival dolayısıyla Beylikdüzü halkıyla birarada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Fotoğraflar ve Kaynak: Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığı.. Ayrıca ben gönüllü çingen Sabiş, bu festivali düzenleyenlere teşekkür ederim. Ama! Geç bilgilendirildiğim için de Sayın Yusuf Uzun Beyefendiye, kırkınlığımı dile getiriyorum!... Saygılarımla..

Yusuf Güney-HEDER OLDUM ASKINA video klip 2009 yeni

<ımg title="Yusuf Güney-HEDER OLDUM ASKINA video klip 2009 yeni 07.03.09" alt="Yusuf Güney-HEDER OLDUM ASKINA video klip 2009 yeni 07.03.09" src="http://i4.ytimg.com/vi/w1_lfOEoJMc/default.jpg" qlicon="w1_lfOEoJMc"> VİDEO İZLE!

Tam ekran: http://www.youtube.com/watch_popup?v=w1_lfOEoJMc

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..