Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Yüz Yüze'ye Büyük Reyting Şoku!

Yüz Yüze'ye Büyük Reyting Şoku!
 

Ekim ayının neredeyse sonuna geldiğimiz şu günlerde, televizyon dünyasının hala oturtamadığı elemanlarının olduğunu görüyoruz. Sektörde hiçbir işin yerinin garanti olmadığını savunanları haklı çıkartan bu durum sayesinde her hafta sürpriz reyting sonuçlarıyla ve hayal kırıklıklarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Bu hayal kırıklıklarının sayısı artmaya başlayınca da çorbaya dönen bir televizyon ekranı ortaya çıkıyor.

Bildiğiniz ya da gördüğünüz gibi dün gece Show TV ekranlarında iddialı bir dizi başladı. Başrollerinde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun olduğu Yüz Yüze dün gece izleyicisine merhaba dedi. Oyuncu kadrosunda başrollerinin dışında ; Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Merve Dizdar ve Rüzgar Aksoy gibi genç ve yetenekli isimleri barındıran dizi izleyici tarafından beğenildi. Beğenildi beğenilmesi de, olaylar sabah saatlerinde gelen reyting sonuçlarından sonra farklı bir hal aldı.

İddialı bir başlangıç isteyen Yüz Yüze ilk bölüm reytingleri ile beklentinin aksine gayet kötü bir başlangıç yaptı. Dizi TOTAL grubunda 3.29 reyting ile 13. , AB grubunda 3.05 reyting ile 11., ABC grubunda ise 3.67 reyting ile 11.olabildi.

Kanatsız Kuşlar, Ver Elini Aşk, Bizim Hikaye, Siyah İnci gibi rakiplere karşı mücadele edecek olan Yüz Yüze'nin daha ilk bölümden ilk 10 dışında kalması kanalı Show TV'nin canını bir hayli sıktı. Çünkü Show TV'nin cumartesi günleri yayınlanan ve TOTAL grubunda yakaladığı başarı ile dikkat çeken Yeni Gelin dışında zirveye oynayan bir yapımı bulunmuyor. Cuma günleri ekrana gelen Kalp Atışı'nın eski performansından uzak olması, salı günü ekrana gelen Klavye Delikanlıları'nın sosyal medyada konuşulur halini aksine reytinglerde gerilerde olması derken Yüz Yüze de böyle başlayınca olay kötü bir hal alıyor.

İntikam içerikli konusu, Sinem Kobal'ın gece kıyafetiyle ona buna daldığı sahneleriyle dün gece izleyiciyle buluşan Yüz Yüze ilk bölümüyle beklentileri karşılayamadı. İlerleyen haftalarda kendi göbeğini kendine kesecek olan bir yapım haline gelecek Yüz Yüze'ye bol reytingler diliyorum.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..