Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '16

 
Kategori
Bilim
 

Yüzyıllardır bizden saklandı! Beynimizi %100 kullanabiliriz...

Yüzyıllardır bizden saklandı! Beynimizi %100 kullanabiliriz...
 

Beyin gücümüzün sadece%10 kadarını kullandığımız hem doğru hem de yanlış bir ifadedir.

Şimdi bu cümle kafanızı karıştırmıştır. Beynimizi %100 nasıl kullanırız? diye internette araştırma yaparsanız, göreceksiniz ki bu konuda yazılmış onlarca yazı bulacaksınız. Kiminde biz zaten beynimizi %100 kullanıyoruz ya da biz beynimizin sadece % 10  kadarının kullanıyoruz gibi yazılarla karşılaşacaksınız. Bir şekilde aslında bunların bana göre hepsi doğru. Ancak yazılanların varmak istedikleri sonuç tamamen yanlış.

Efendim, Einstein beynimizin %10'nunu kullandığımızı söyleyerek bizi kandırmış. 

Hayır efendim, o bizi kandırmadı, biz onu anlayamadık. Neden mi?

Çünkü Einstein beynimizin bilinçli olarak farkında olduğumuz kısmını değil, farkında olmadığımız buzdağının altından bahsediyor da ondan.

Günün neredeyse 23 saati beynimizin yaydığı beta dalda boyunda yaşıyoruz. Ancak gecenin uykuda olduğumuz en derin evresinde ara ara alfa ve teta dalgalarında gider geliriz. Onu da sabah uyandığımızda unutur gideriz.

İşte Einstein beynimizin ancak %10'nunu kullanıyoruz derken beynimizin tüm varlığını hesaba katarak böyle demiş.

Diğer iddialara gelince, evet onlarda haklı. Normalde günlük hayatımızı beynimizin beta düzeyinde beyin işlevlerinin %100'ünü kullanarak yaşıyoruz. O da fiziksel farkındalığın yapabileceği en yüksek düzey. 3 boyutlu gerçeğimizin en yüksek potansiyeli o dur. Onun dışına çıkmaya çalışmak bu farkındalık düzeyinde kalarak İMKANSIZDIR.

Şimdi yukarıda söylemek istediklerimi bir toparlayalım.

Evet biz, çoğunluk olarak söylüyorum, şu an içinde bulunduğumuz bilinç düzeyinde beynimizin işlevsel olarak tamamını kullanıyoruz.

Fakat bu bilinç halimizin dışında çok ta farkında olmadığımız farklı bilinç halimizi bilmiyoruz bile. Önce onun farkına varalım ondan sonra o bilinç haline girip kontrolümüz içinde tüm beynimizin her iki bilinç halinde %100'lük potansiyeline ulaşalım.

Bu mümkün.

Benim 40 yıldır üzerinde çalıştığım ''bilinçaltı teta düzeyinde yaşamak'' projesi  ve kurmuş olduğum Yeni Dünya Bilincine Uyum Atölyem sonuçlarını veriyor. Bu konuda detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz lütfen aşağıdaki blog sitemin ana sayfasına bir göz atın.

yesilpinar333.blogspot.com

 
Toplam blog
: 194
: 1340
Kayıt tarihi
: 15.05.16
 
 

Yazar/Theta Master Eğitmen Sahip olduğu sertifikalar: _Theta Master/EFT Master/Healig Codes Maste..