Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '12

 
Kategori
Futbol
 

Z'Ordu ama 55 000 kişilik bir ordu vardı statda, y'Ordular ve kazandılar sonuda...

Z'Ordu ama 55 000 kişilik bir ordu vardı statda, y'Ordular ve kazandılar sonuda...
 

Z'ORDU AMA Y'ORDULAR EZBERLERİ....


Tat vermesede bunca proteinli eleman, Aykut Kocaman'ın acemi aşçılığında, sevdiğimizin masamıza koyduğu bir tabak yemeyi istemeye istemeye yersin ya hani kalbi kırılmasın diye aynen öyle hisler içindeyim. Yarın akşam ki Zorlu mücadeleden galip ayrılacağımıza yürekten inanıyorum. İyi oynar mıyız, yine tek forvet kalemizde baskı yermiyiz her öğünde ama son gülen biz olacağız . Kişilerin yaptığı yanlış tercihler sevdamıza engel teşkil edemez çünkü biz her zaman daha iyisini istiyoruz sevdalı yüreğimizde. 

Spor olsun diye de ne yazarız ne de koltukla  da köşe kapmaca kaygımız vardır hiç bir daim. Sadece içimizden geçenleri yazarız ona buna boyun eğme veya ona buna karşı gelip prim yapma bariyerimiz hiç bir zaman olmadı olamaz da. Sadece kalbimizin ve sevdamızın adamı olduk bundan sonra da öyle olacaktır.

Maçı izleyip spikerlik yapmaktansa maçtan evvel yüreğimden geçenleri yazmak istedim. MB ailesinin adalet timsallari ve adalet dağıtıcıları da lütfen kişileri kayırmadan adilane yayın hakkı tanısınlar okur ve yazarlara, çünkü adalet herkese lazım. Sahsım adına alanen yazılan bir blogu 8 sutuna manşet yayınlayıp cevabı yazımı kuşa çevirmeme rağmen yayına almamak ne etikle ne de evrensel yayın ilkeleri ile bağdaşmaz aksine güreşir. Eğer birileri sizin için çok değerli ötekiler kaka çocuk ise lütfen onları kırmızı çerçeve içinde yayınlayın biz de ona göre yorum yapalım. Ama ben kime diyorum siz bu bloguda geri ietelersiniz nasıl olsa şalter sizde indirir ya kaldırırsınız. 

Alex'e yapılanları yaşları gibi anlama akıl parametreleri ile yorumlayan bilumum ulemaya da tekrar arz etmek isterim ki Alex bir simgedir. Yani ona yapılanların bu kadar tepki alması Alex'in mükemmel kişiliği veya üstün futbol zekasının yanında Fenerbahçe'nin ilkeleri ve etike olan hassasiyetinin bir dışa vurumudur. Bugün Alex olur yarın Gökhan Gönül. Tere layık görülen davranış bünye kaldırmaz ve 9 kusurlu hakaretten biri ise o zaman bazıları ofsaite düşebilir gönül ceza sahamızda.

Allah vatan aile

Atatürk ve Fenerbahçe

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..