Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

Zafer Beşiktaş’ın

Zafer Beşiktaş’ın
 

Ligin ilk haftasında Beşiktaş’ın ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Beşiktaş – Trabzon maçı Beşiktaşlılar açısından sevindirici bir şekilde bitti. Oynadığı futbolla hazırlık maçlarının aksine umut veren Beşiktaş, geçen seneden kalan birçok sorunu da atlatmışa benziyor. Maçı Olcay ve Gökhan ‘ın golleriyle 2-0 kazanan Kara Kartallar lige iyi bir başlangıç yaptı.

 

Başlarda dengeli giden oyun ilk yarının ortalarında Beşiktaş’ın etkinliğini daha da arttırmasıyla daha farklı bir hal aldı. Birçok pozisyon yakalamasına rağmen bunları değerlendiremeyen Kara Kartallar ilk yarı 0-0 berabere kaldılar.

İkinci yarı teknik direktör Slaven Bilic’in yaptığı Gökhan Töre ve Ameida değişikliği yerindeydi ve gerekliydi. Son dakikalarda yapılan İbrahim Toraman değişikliği Trabzonspor’un ataklarını iyice etkisizleştirdi. Her ne kadar Almeida değişikliğinde sakatlığından dolayı başta korksam da yapılacak bir şey olmadığını gördüm. Beşiktaş bütün maç boyunca forvet hattının sıkıntısını yaşadı. Bu yüzden kısa zamanda iyi bir transfer yapılması şart.

 

Bildiğiniz üzere Beşiktaş’ın geçen sene ki en büyük sorunu defans hattıydı. Bu maçta şahsen en çok merak ettiğim savunmanın görevini nasıl yapacağıydı. Şunu söyleyeyim  her ne kadar sol bek transferi yapılması gerekli olsa da dün akşam gerçekten savunmasını iyi yapan rakibi kalesine götürecek hataları en aza indiren bir hat vardı

 

Beşiktaş’ın bu maç ı galibiyetle almasında ki en büyük pay tabiki de Slaven Bilic’ e ait. Her iki golde de bir oyuncu gibi sevinmesi bu işe ruhunu nasıl katarak yaptığını gösteriyor. Zaten taraftarın istediği de bu değil miydi ?

 

Son olarak Çarşı’ya kocaman teşekkürler. Maç saatinin geç olmasına rağmen stadı dolduran yaklaşık 50,00 kişiye tebrikler. Çarşı grubu bir kez daha ne kadar büyük ve özel olduğunu kanıtladı.

 
Toplam blog
: 8
: 116
Kayıt tarihi
: 09.04.13
 
 

..