Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '09

 
Kategori
Siyaset
 

Zafer Hoca Güler Zere'ye bir baksana

Zafer Hoca Güler Zere'ye bir baksana
 

TBMM’de İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu diye bir komisyon var ve bu komisyonun başkanı ise bir dönem SHP içerisinde bulunmuş, sonrasında CHP’den vekil adaylıklarına soyunmuş bir isim.
Prof. Zafer Üskül.
Zafer Üskül aynı zamanda iyi bir anayasa hukukçusudur. Ertuğrul Günay’la birlikte AKP saflarına geçiş yaptıktan sonra Mersin’den vekil seçilmiş ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonunun başkanlığını üstlenivermiştir.

Zafer Üskül’ün bu güne kadar ne yaptığı konusunda doğrusunu isterseniz bir fikrim yok. Neyi incelemiştir, ne tür raporlar yayınlamıştır ve meclis çalışmalarında bu raporların ne ölçüde etkisi olmuştur, doğrusunu isterseniz bilmiyorum. Kamuoyuna yararlı bir iş yapıp yapmadığı konusunda da zaten öyle her hangi bir şey duymuş değilim. Sahi Zafer Üskül’ün gazetelerde veya internet sitelerinde vermiş olduğu bir demecine rastladınız mı? Rastladıysanız bir zahmet söyleyinde bende bakayım ne dediğine.
Her neyse efendim, Zafer Üskül ismini anmamın asıl amacı bu değil. 2007 seçimlerinden bu tarafa mecliste popülizm kokan bir işin başkanlığını üstlenmiş ve süphem yokki bir şeylerle ilgileniyordur Zafer Üskül hoca. Fazla eşelemeye gerek yok.

Malumunuz son günlerde İnsan Haklarına aykırı bir tutumu izliyoruz.
Güler Zere’nin başına gelenler.

Güler Zere ile ilgili hem basında, hem blogda bir hayli yazı çıktı. Başına gelenleri tekrar yazmaya gerek yok. Güler Zere ölümle pençeleşiyor. Kanser hastası ve tedavisinin dışarıda yürütülmesi şart. İnsancıl duygularından yana şüphe duymadığımız Prof. Zafer Üskül, başkanı olduğu komisyon adına şu işe bir el atsa, güzel bir iş yapmış olacak. Yok eğer bu işe el atmayıp, kulağını tıkayacaksa Zafer Üskül hoca, bir kez daha tescillenmiş olacak meclis komisyonlarının salt göstermelik ve göz boyama komisyonları olduğu.

 
Toplam blog
: 1509
: 1145
Kayıt tarihi
: 07.08.07
 
 

Yazarım... Okurum... Öğrencilik yıllarımda çok yazdım... Kompozisyon derslerinde yazdım... Duvar ..