Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '16

 
Kategori
Doğa Sporları
 

Zafer tırmanışı

Zafer tırmanışı
 

TURGUTLU ZİRVE BOZDAĞ' IN ZİRVESİNDE


Merhaba değerli Milliyet Blog okurları. Bir spocu olarak dün farklı bir etkinlikle kutladım zafer bayramımızı. Sizlerle de bunu paylaşmak istedim.

30 Ağustos sabahı saat 4.00 te Turgutlu'dan başladı yolculuğumuz. Bölgenin en zorlu dağı BOZDAĞ (2160 metre) bizi bekliyordu. Ülkemizin en büyük dağcılık kulübü ZİRVE Dağcılık' ın Turgutlu Şubesi' ni temsilen 5 sporcu büyük bir heyecanla başladık zafer tırmanışına. Uyum içinde güzel bir tempoda ve erken bir saatte ulaştık zirveye. Kışın üstünden beyaz örtüsü eksik olmayan Bozdağ bu mevsimde serin bir esintiyle karşıladı ekibimizi.

Unutturulmaya çalışılan zaferlerimizi unutmadığımızı ve unutmayacağımızı zirveden tüm bölgemize, tüm Türkiye' ye haykırdık. ATA' mıza, emanetine sahip çıkacağımızın sözünü verdik. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere cumhuriyetimizin kurulmasında ve yükselmesinde yaşamını yitirmiş tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle andık. Gazilerimize şükranlarımızı sunduk. Büyük bir mutlulukla ve gururla dönüş yoluna geçtik.

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyetine ve onun değerlerine sahip çıkan bir kulüp olan Zirve Dağcılık' ın bir üyesi olduğum için dün bir kez daha gurur duydum. Ayrıca bu tırmanışta bize rehberlik eden şube başkanımıza ve diğer katılımcı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Nice zafer tırmanışlarında görüşmek üzere.

Hoşçakalın...

 
Toplam blog
: 59
: 140
Kayıt tarihi
: 03.11.10
 
 

Merhaba...1984 te Manisa'da doğmuş olup; Manisa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Turgutlu'da y..