Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '11

 
Kategori
Blog
 

Zamanı durdurabilir miyiz?

Zamanı durdurabilir miyiz?
 

Bir koşuşturmacadır gidiyor, finiş çizgisine geldiğinizin farkında bile olmadan son nokta konuyor. Allah, her şeyin hayırlısını versin, demekten başka birşey kalmıyor.

Göz açıp kapayıncaya kadar MB'de dört yılı (4) geride bıraktığımın farkına vardım. Koskocaman dört yıl, dile kolay geliyor. Lakin, filmi geriye sardığınızda, yaşadıklarınız bir bir gözünüzün önüne geliyor. Hatırladıklarınız sizi ya gülümsetiyor yada olumsuzluklar buruk bir tat veriyor. Kocaman bir aile olmanın, güzelliklerinide, acılarınıda birlikte yaşıyoruz.

Değerli yazar arkadaşların, kendi ihtisas alanlarında yazdıkları değerli bloglardan (Siyaset, Edebiyat, şiir, mizah, psikoloji, sağlık, çevre) vs. faydalandık, fikir sahibi olduk ve demokratik bir ortam içinde paylaştık. İşte, MB'nin güzel tarafı bu olsa gerek, fikre saygı ve demokrat olmak.

Altıbini aşkın yazarıyla, çizeriyle bu büyük aileden, çeşitli nedenlerle kopuşlarda, zaman zaman oluyor. Elde olmayan nedenlerle, yazılarına ara veren dostlar olduğu gibi, küsüp giden ve ebediyete intikal eden arkadaşlarımızda oluyor.

Bu büyük aile sevinçleri de, acılarıda paylaşmanın asaletini gösterecek kadar büyük bir kalp taşıdığını biliyorum. Bununda bana dört yılımın en büyük ödülü olduğunu düşünüyorum..

İyi ki varsınız ve sizi daima yanımda hissetmem, ayrı bir mutluluk vesilesi oluyor benim için..

 


 

 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..