Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Zamanın izlerini yüzünüzden silmenin zamanı geldi..

Zamanın izlerini yüzünüzden silmenin zamanı geldi..
 

Botoks - Dolgu


Her ne kadar kendinizi dinlenmiş ve zinde hissetseniz bile sabah sizi ilk görenlerin tepkisi ne kadar yorgun göründüğünüz yönünde mi? Sinirli olmadığınız halde kaş arasındaki çizginin derinleşmesi sizi hep asabi bir ifade mi katıyor? Tüm bu zamanından önce yerleşmiş izlerden ve sizi yorgun gösteren yüz ifadesinden dolgu ve botoks enjeksiyonlar sayesinde elveda diyebilirsiniz.

Zaman içersinde yüz ifadelerimizin yüzümüzde izlere neden olması mimiksiz yaşamalıyız anlamına gelmiyor. Kendinizi doğru ifade etmenize yardımcı olacak, zamanından önce yerleşmeye başlamış izleri görüntüsünü azaltacak hyalüronik asit bazlı dolgular ve botoks enjeksiyonlar gençliğinize ve dinç görünümünüze kavuşmanıza yardımcı olacak.

Yaş alma sürecinde ilk olarak etkilenen bölüm kaş arası, gülme çizgileri kaz ayakları olur. Sigara içenlerde daha çok görülen dudak üstü çizgileri ve düşük bakışlar da sizi yaşlı gösteren bölgeler arasında yer alıyor. Kadınların en çok şikayet ettiği yer ise ilk yaşlanma izlerinin belirginleştiği göz kapağı düşmeleri. Buradaki kas yorgun düştüğünde kaşınızı kaldırma görevini devam ettiremez. Bu da size yorgun kimi zaman üzgün bir ifade kazandırır. Bu gibi durumlarda estetik yaptıracak hastanın durumuna göre ya enjeksiyonlar yardımıyla kaşa müdahele edilecek ya da plasitk cerrahi ile yüz germe işlemi yapılacak demektir. Yüz germe operasyonları başvurmanız gereken son adımdır. Bu yüzden 50’li-60’lı yaşlardan önce yapılmasını tavsiye etmiyoruz.  Estetik cerrahi müdahelenin olduğu durumlarda amacımız yüzünüzün bir haritası çıkararak cildinizin mümkün olduğunca sıkı görünmesini sağlayarak zamanı geri almanızı sağlamaktır. Yüz germe operasyonlarına destek olarak yine de dolgu ve botoks uygulamaları gerekebilir.

Sevgiyle kalınız J

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

facebook: guncelestetik

instagram. guncelozturk

 

 

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..