Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '15

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Zamanın ötesinden gelenler

Zamanın ötesinden gelenler
 

Demis Roussos


Yetenek ve duygusal  zekanın buluştuğu insanlar vardır. Eserleri her zaman diliminde zevkle okunur, dinlenir ve  yaşatılır.

Yetenek ve duygusal  zekanın buluştuğu liderler vardır. Onlar insanlık tarihine altın harflerle yazılıdırlar. Liderliği kavram  ve  eylem olarak  yaşatan bu kişiler, zamanın ötesinden gelmişlerdir.

Yetenek bir mücevherin ham hali gibidir. Ait olduğu ruhta işlenmezse ağırlık yapar, huzursuzluk yapar. İşlendikçe parlar,  bir değer kazanır. Yetenek, üzerinde özenle durulması ve geliştirilmesi gereken bir armağandır.

Mobil uygulamalarla beraber kendi listelerimizi yapabileceğimiz müzik kanalları ortaya çıktı. Kendim için hazırladığım listelere bakıyorum hepsi 12-23 yaş dönemlerimde dinlediğim parçalar, gruplar. Ait oldukları dönem 1970 lerden başlıyor, 2003’e kadar. 2010’lu yıllara ait dinlediğim çok az parça, takip ettiğim çok az grup  var. Bu biraz da hızlı tüketim kültürü ile alakalı. İnsanlar yeteneklerine ayıracak zaman ve maddi kaynakları bulamıyor, çünkü anlık popülarite prim yapıyor.

Bu hafta içinde değerli bir sanatçıyı kaybettik, Demis Roussos . X Kuşağı onu yakından tanır, dönemine damgasını vurmuş romantik ses.

Çok bilinen romantik bir şarkısını sizlerle paylaşıyorum. Dinlemek için tıklayalım lütfen.

Yetenek ve duygusal zekanın buluştuğu insanlar dünya döndükçe var olucak, eserleri zamanın  çinde özgürce dolaşacak. 

 
Toplam blog
: 12
: 322
Kayıt tarihi
: 17.10.13
 
 

26 Şubat '79 Ordu doğumlu, Dünün gıda mühendisi, Bugünün internet girişimcisi, Kendisiyle barışık..