Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '08

 
Kategori
Mizah
 

Zengin kısmet bulmak (Konu anlatımlı, örnek çözümlü)

Düncan sıkıntısından dolayı sizlere yazamadım. Biliyorum, çok ayıp ettim.Ama bugünkü yazımla kendimi affettireceğim. Çünkü çok çok hayati birkonu üzerine yazacağım: Dünya üzerinde kısmet bilimciler tarafındanyoğun olarak araştırılıp onaylanmış “zengin kısmet bulma yöntemleri”konusunda. Bugün erkek okurlarım için, yarınsa genç kızlarımız için.

Hedefkitle zengin genç kızlar. Efendim ben filmlerin yalancısıyım (yaniiçlerinde yaşama şansına nail olamadık tabi), bu tiplerin hayatagelmelerinde tek bir sebep vardır: “para saadet getirmez” tezinidesteklemek. Dolayısıyla, hedef kitlemiz zengindir, para içindedir, sosyal ve hareketlidir, nitekim mutsuzdur, içinde fırtınalar kopar, gece hayatında hoplayıp zıplayan o kız sabaha doğru yatağına girerkenanlamsız bir şekilde ağlamaya başlar, felsefe yapar. Dahası babanınkendi köşkünden başka muhtelif yerlerde 17 köşkü daha vardır, anneninise sadece 3 arkadaşı vardır; dörtlüyü tamamlamak için o da. En sevdiğirenk de yeşildir. Sevgili ise daha kötüdür, çünkü biseksüeldir. İştetüm bunlar yüzünden zengin kızımızın tek bir özlemi vardır: fakir amagururlu olan her şey. Ancak fakir ama gururlu olmanız da yeterlideğildir. Zira, ülkede fakir olan ve istenildiğinde gururlu olabilecekbirçok insan bulunmaktadır. Bu nedenledir ki, hem ülkemizde hem dedünyada bu alanda profesyonel danışmanlık hizmeti alan pek çok çakalbulunmaktdır. Ayrıca zaman zaman şirketlerde, bekar çalışanları için butip seminerler vermektedir. Buyrun birçok uzman zengin kısmetavlayıcıları tarafından uygulanmış, kısmet bilimciler tarafından daonaylanmış örnek olayları inceleyelim.

Sahil Bölgelerinde Entellektüel Ayaklarına Yatmak

Öncelikledenizi olan bir şehre taşının ve sahilin belirli bir bölgesinikendinize parselleyin (Acele edin çünkü şu an çoğu yer kapılmışdurumda) ve sabah 9 akşam 5 bu sahilde anlamsızca turlayım efendim(aslahaftasonları bunu yapmayın). Mümkünse elinizde felsefe/sanattarihi/doğrusal programlama/Ali Can whenever-forever vb. üzerine birkitap olsun ve tenha yerlerde-banklarda okur gibi yapın. Zira fakir, gururlu ve de üstüne üstük entelektüelseniz, tadından yenmez. Ve iştekarşılaşma anı: Hedef kitle hayattan bıkmış bir şekilde muhtelifzamanlarda bu sahillere uğrar ve uzunca bir süre anlamsızca ufka doğrubakarak ağlamaklı olur. İşte tam bu sırada harekete geçebilirsiniz. Birşekilde dikkatini çekin; denize atlayın, bomba var diye bağırın, çantasını çalın, ne bileyim işte yapın bir şeyler.

Çarpmak-Çarpılmak

Kendinizebir taksi bulun ve Nişantaşı-Bağdat Cad.-GOP-Arjantin Cad.-Alsancakgibi yerlerde sabahtan akşama kadar müşteri ararmış misali dolanın vecadde üzerinde genç, iyi giyimli, elinde Gucci-Versace-Armani poşetleritutan, ağlayan, karşı cins ne görürseniz saatte 120 km. hızla üzerinesürün. İşte bir tanışma fırsatı.

Esas oğlan: Bayan bir şeyiniz var mı?

Zengin kız: Yoo, sadece öldüm.

İkincibir tercih, sizin delikanlılık katsayınıza kalmıştır. Bu stratejiderolleri değiştirip çarpan yerine çarpılan da olabilirsiniz. Yine sözkonusu yerlerde sabah-akşam dolaşın ve içinde anlamsızca-hüzünlü olarakdışarı bakan genç bir kadın gördüğünüz her 4*4’ün ününe atlayın.

Zengin kız: Bir şeyiniz var mı?

Esas oğlan: Yoo, sadece öldüm.

Barlarda Takılmak

Kızımızhaftada bir, çapkın ve biseksüel olan sevgilisini yatakda basacak, kavga edecek ve yine ağlamaklı olarak kafa dinlemek üzere kimseninuğramadığı bir jaz bar bulacaktır. Yapmanız gereken şey çok basit: İşteo saatlerde orada olun ve kızımızla hiç ilgilenmiyormuş edasıylaAmerikanvari mimiklerle kızımızın içtiği içkiden alın. (içtiği içkiyibilmiyorsanız, bir bardak su isteyin. Belki sağlıklı yaşam ayağına…)bir müddet sonrasında, ağlayan kızımıza usulca yaklaşın ve yanındaotururken boşluğa doğru bakarak jaz eşliğinde repliğinizi sunun:

—Kötü bir gündü he?

—He valla

Bir Kitapçı Dükkanı Açmak

Kızımızmuhtelif zamanlarda, mutlaka hayatın anlamını sorgulamaya başlayacak vebunun için de kaynak taraması için bir kitapçıya uğrayacaktır. Tahminedilir ki, Remzi, Dost, Alkim gibi popüler yerler son derece tekdüzeolacaktır. Dolayısıyla kıyıda köşede kalmış kitapçılar kızımız içinidealdir. İşte burada devreye girin ve kızımız dükkânınıza girdiğindeoperasyona başlayın. Bu taktik de çoğu zaman işe yaramıştır. Hattayapılan araştırmalara göre, bugün İngiltere’de hala en yaygın yöntemolarak kullanılmaktadır.

Gördüğünüzüzere zengin kısmet konusunda ülkemiz çok yoğun bir çalışmayürütmektedir ve bu çalışmalarla dünya kısmet bilimi camiasında saygınbir yer edinmiştir. Yarın, zengin erkek bulma konunda uygulanmış örnekolaylarla devam edeceğiz. O zamana kadar, kısmetiniz açık olsun efendim.

 
Toplam blog
: 4
: 630
Kayıt tarihi
: 03.08.08
 
 

Eğitim: Üniversite mezunu Mesleği: Pazarlama İlgi alanları: ilgi çekici herşey; sinema, fotoğraf, ma..