Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '14

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Zenginlik ve bolluk çalışması

Zenginlik ve bolluk çalışması
 

0 günlük Zenginlik ve Bolluk Çalışması

(2 Nisan Çarşamba Günü Başlıyor)

Aşkta, parada, hayatınızda bolluk içinde olmasını istediğiniz her şeyde istediğiniz zenginliğe sahip olabilmeniz için önce bilincinizde zenginleşmeniz gerekir.

Bolluk ve zenginlik, bilinçaltının birey tarafından ikna edilmesinden başka bir şey değildir. Bu çalışmaya katılırken, zenginliğin ve bolluğun tarifini, hayatınızda en çok ihtiyacınız duyduğunuz şeylere sahip olmak olarak düşünmenizi istiyorum. Hayatınızda her hangi bir şey yüzünden, yoksul olduğunuzda, bolluğu sizden uzak tutan durumunuz değil, ona sahip olmadığınız zaman yoksul olduğunuz düşüncesidir. Bu çalışma ile ilk hedefimiz; Zenginlik ve bolluğa olan bakışımızı değiştirmektir.

'Zengin olmanın sahip olduklarınızla hiçbir alakası yoktur; kim olduğunuzla alakası vardır''

*Darel Rutherford*

Yapacağımız zenginlik ve bolluk çalışması herkesin bireysel olarak katılabileceği ve oldukça faydalı bir çalışmadır. Bu çalışma ile sadece zenginlik ve bolluk değil bir grup çalışması zevkine ve enerjisine sizi taşıyacak gücü elde etmiş olursunuz.

Grup ile yapılan çalışmaların başarısı, pek çok üniversite, parapsikoloji bölümlerinde incelenmekte, ve alınan güçlü geri bildirimler bu konuda çeşitli alanlarda farklı çalışmaların yapılmasına da zemin hazırlamaktadır.. Yapılan araştırmalarda birliğin gücü ile ilgili olarak çarpıcı ve etkili sonuçları bilim adamlarını hayrete düşürmektedir. Bizde bu çalışma ile enerjilerimizi birbirimiz içinde birleştireceğiz, böylelikle kollektif bilinçaltının gücünden de faydalanmış olacağız.

Diyebiliriz ki; bizde ortak bir niyet ile çalışmalarımızı birleştirdiğimizde, hem bütüne olan faydamız artacak, hem de bu çalışmayı yapanların gücünü birleştirerek niyetlerimizi daha kolay tezahür edebileceğiz.

ZENGİNLİK VE BOLLUK  ÇALIŞMADAN NASIL FAYDALANABİLİRİM ?

Bu çalışmamız 30 gün sürecektir. Çalışmanın hepsini size gün gün vereceğim. Fakat hepsini birden yapmanızda sakınca elbette yoktur. Fakat sağlıklı sonuç için her gün düzenli verilen sorumlulukları  yapmak önemlidir. Grup enerjisinden faydalanmak isteyenler ise bu 30 gün boyunca her gün saat:23:30 da aşağıda verdiğim çalışmaları yapabilirler. Ben bu saatte katılamam diyenler için ise;  kendi istedikleri saatte ancak hep aynı saatte çalışmayı tekrarlayabilirler. Çalışma 30 gün süreceği için farklı günlerde aramıza katılanlarda olacaktır onlarda başladıkları günden itibaren çalışmalarının başına aşağıda ki niyeti ekleyip eksik günlerini tamamlayıp grubun kaldığı yerden katılabilirler. 

ÇALIŞMANIN NİYET BAŞLANGICI NASIL OLMALI

Öncelikle her yeni gün çalışmaya başlamadan önce bu niyet çalışmasını tekrar edeceğiz. 

Arkasından yapmanız gereken ise; 23:30 da rahat bir yere oturun ve mümkün olduğu kadar rahatlayın, gevşeyin. yaptığımız çalışmaların etkili olması için beynin alfa konumunda olması değerli bir avantajdır, bu nedenle uygun saatler gece yatmadan ve sabah uyandığımız ilk zamanlardır. Rahatça oturun ve nefes alıp vererek tüm kaslarınızı mümkün olduğunca gevşetin.

Hazır olduğunuzu hissettiğinizde sesli olarak veya içinizden canı yürekten hissederek yani tüm güzel duygularınızla birlikte aşağıdaki niyeti 7 kez okuyun bunu yaparken pek çok kişinin güzel enerjisi ile bir araya gelip bir sevgi çemberine dahil olduğunuzun farkında olun. Tabi okuduğunuz niyetin pek çok güzel yüreğe faydası olduğunun,  birlikten kuvvet doğduğunun,  yüzlerce insanla aynı anda aynı şeye niyet ederek ne kadar büyük bir enerji alanına dahil olduğunun farkında olun. 

" Niyet ediyorum zenginlik ve bolluk  Niyet Çemberine sevgi ile katılmaya, ve bu Çemberde yer alan tüm arkadaşlarımla saf sevgimle ve gücümle bir araya gelmeye, Bu niyet çemberinin üyelerinin fiziksel, ruhsal ve bedensel olarak tamamen sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı zengin ve bereketli  olmalarını ve kendilerini çok iyi, güçlü, huzurlu, mutlu hissetmelerini seçiyorum. Niyet Çemberinde yer alan her bir gönül dostumun tamamen güvende olmasına ve bütünüyle korunmasına niyet ediyorum. Niyet Çemberinin bir parçası olarak bana gelen tüm olumlu enerjileri sevgiyle kabul ediyorum. Niyet Çemberinde ki tüm yüreklerin kendinlerinin ve bütünün hayrına olacak güzel seçimlerinin ve aynı şekilde kendimin seçimlerinin de kolaylıkla güzellikle gerçekleşmesini sevgiyle kabul ediyorum" 

Niyeti tamamladıktan sonra; her gün ekleyeceğim  30 günlük çalışmayı gün gün yapmaya başlayabilirsiniz. Tekrar söylemem gerekirse her gün bu niyeti tekrarlamayı unutmamanız gerekmektedir.

 30 GÜN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ÖNERİLER

Hayatınızı değiştirmek için sadece günde 10 dakikanızı zenginlik ve bolluk çalışmasına ayırmanız yeterlidir. Ayıracağınız zaman ile düşünce şeklinizi ve bilinçli zihninizin çalışma alışkanlıklarını değiştireceksinizdir. Sadece zenginlik üzerinde düşünerek hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyorsanız lütfen işe aşağıyı okuyarak başlayın.

 1- Öncelikle kendinize bir defter edinin; her gün içine o günün çalışmalarınızı yazacağınız bir deftere ihtiyacınız olacaktır. Her gün belirli bir zaman dilimini seçmeniz gerekiyor, yani her gün aynı saatte çalışmanız gerekiyor. Saat seçiminde tavsiyemiz sabah uyanınca veya akşam yatmadan önceki saatlerdir. Diğer saatlerde de olabilir en önemlisi her gün aynı saatte yaparak belirli bir disipline alıştırmaktır.

2- Her gün çalışmaya başlamadan önce, bir dakikanızı kendinizi hazırlamak için ayırın. Daha önce hiç olmadığınız kadar çok enerjiye sahip olduğunuzu hissedin derin ve yavaş nefes alın ve her çalışmada bunu başaracağınıza inanın.

 3- Her günün düşüncesini ve olumlamasını okuyun ve 5 dakika oradaki düşüncelerin içinize işlemesine izin verin. Gerçekten inanıp inanmamanız önemli değil sadece inanıyormuş gerçekten hissediyormuş gibi yapın. Bolluk ve Zenginliğe sahipmişsiniz gibi yapın.

4- Harekete geçin; günün olumlamalarını bir kere sesli okuyun ve tekrar her harfini hissediyormuş gibi defterinize yazın. Tamamen inanmanız gerekmiyor ama tamamen inanmış gibi yapmanız gerekiyor.Temelde çekim yasasını işleteceğiz.

''Neyi yapabilirsen ya da yapabileceğini hayal edersen, yapmaya başla. Cesaretin içinde zeka, güç ve sihir vardır. ''

                                                                                                                                                  *Goethe*

Sevinç KARAKAYA

Kişisel Gelişim uzmanı / Yaşam ve İlişki Koçu

Kaynak: interaktifdanismanlik.com

 

https://www.facebook.com/sevinc.karakaya.50

 
Toplam blog
: 25
: 1381
Kayıt tarihi
: 12.10.13
 
 

Uzmanlıklar : Psikoterapist, Sosyolog, Aile ve Evlilik danışmanı Cinsel..