Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '09

 
Kategori
Anime / Manga
 

Zero No Tsukaima - Futatsuki No Kishi ( Sıfırın Hizmetkarı 2. sezon ) 4. bölüm

Zero No Tsukaima - Futatsuki No Kishi ( Sıfırın Hizmetkarı 2. sezon ) 4. bölüm
 

4. Bölüm: Valliere Kardeşler

Alternatif Bölüm Adı [ ABA ]: Seviyorum işte. Seni seviyorum !!!

Zero serisinin 2. sezonunun 4. bölümüyle tekrardan hazır ve nazır bir şekilde karşınızdayım. Dım tıs dım tıs müzik eşliğinde başlayan bölümümüzde Saito varmış evet varmış diyor. Acaba ne var? Sonra elini Louise'in göğsüne koyuyor ve "yokmuş" diyor. Ne olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.

Daha sonra bir etek görüyoruz. Etek ilerliyor bizde ilerliyor. Saito Louise'i cezalandırırken bir ses "Louise - Küçük Louise" diyor. Sesin sahibi Eleonore Abla. Ablanın saç stilini hiç beğenmedim yalnız. Bakalım siz bana hak verecek misiniz bu konuda. Ablası Louise'i ( ve tabiî ki de Saito'yu ) eve götürmek için bahçede sürüklerken, Siesta'yı da aralarına katıyorlar. At arabası ilerliyor ve açılış gözüküyor. :)

At arabasında ablası Louise ile konuşurken akademiyi bırakmasını ve gelin olmayı öğrenmesini istiyor. Gelin - evli - Louise istemez kimse. Daha neler. Sürekli Louise'in yanaklarını sıkıyor. Dominant bir ablaya sahipmiş bizim Küçük Louise. :)

At arabası bir tümseğe takılıyor ve Siesta ile Saito sarılıyorlar. Louise görmez mi bunu? Tabiî ki de görüyor. Yine klasik cezası olan büyüye başvuruyor.

Büyü yüzünden at arabasının üst kısmı uçmuş bi şekilde malikaneye varıyorlar. Evde Louise 'in diğer ablası olan Catt'i tanıyoruz. Catt'in de saç tipini beğenmedim. Olmamış - olmamış bence.

Yemek masasında Louise'in evlilik olayını açıyor ablası. Damat bulalım diyor. Alberlerin 2. oğlunu istiyormuş. Louise'e kimse bir şey sormuyor. Bana bir yöreyi hatırlattı bu olay. Bu sırada Eleonore ablanın nişanının bozulduğunu ve bu duruma çok sinirlendiğini öğreniyoruz.

Siesta gizlice Saito'nun odasına giriyor. Bu sırada Catt ablasıyla beraber yatan Louise'i ablası ait olduğun yere git deyip Saito'nun yanına gitmesini söylüyor. Louise hala bazı şeyleri kabullenebilmiş değil. Bunu Saito'nun odasına doğru üstünde çarşafla giderken söylediği cümlelerden anlayabiliyoruz. Louise odaya girince Saito'yu çarşafını tamamen üstünü örtecek şekilde kapattığını görüyor. O da çarşafın altına giriyor. Louise yanlışlıkla Siesta'nın göğsünü tutunca uyanıyor. Siesta'da "Ah Saito-san" diyerek gözünü açıyor. Neden buradasın sen sorusuna Siesta Saito-san gece bu odaya gelmemi istedi diye cevaplayınca işlerin biraz daha karışacağını anlıyoruz.

***

Bu sırada Saito'da Louise'in odasını aramakla meşgul. Bu oda mıydı diyerek bi odaya giren Saito yorganın altındakini Louise zannedip konuşmaya başlıyor. Saçının renginden tanıyamadı sanki. Yatakta yatmakta olan kişiyse Eleonore abladan başkası değil.

Louise kendi odasına geri dönüp ağlayarak kendini Catt ablasının kollarına bırakıyor. Ertesi gün kahvaltıda babası ordu toplantısından gelip Louise'in koca bulmasını istiyor. ( Babanın bıyıkları süperdi )

Catt abla Saito'nun odasına gidip Louise' bulmasını, malikanenin dışına çıkmasını söylüyor. Malikanenin dışında hazır bir at arabası bulacaklarını, ona binmeleri gerektiğini diyor. Teknede Saito ile Louise önce birbirlerine giriyorlar. Daha sonrasında Saito sonunda söylüyor açıklıyor. " Seviyorum işte. Seni seviyorum !!! " diyor. Ve tekne hareket halindeyken Saito ve Louise öpüşüyor.

Teknemiz karaya vardıklarında ise Louise'in babası ve annesi bizimkileri öpüşürken görüyor. Babası "Vurun kellesini !! " deyince Saito ortağının yardımıyla Louise'i alıp kaçıyor. Catt abla ve Siesta'nın da yardımıyla kaçmayı başarıyorlar.

Gün batarken at arabasında geri dönüş yolunda Siesta'nın Saito'dan vazgeçmediğini öğreniyoruz. Kadınsı cazibesiyle Louise'i yeneceğini söylüyor. ( Bu kızı seviyorum ben ya. :) ) Dün gece Saito'nun nerede olduğunu Louise onu tekrar - tekrar ve tekrar cezalandırırken bölümümüz bitiyor.

 
Toplam blog
: 50
: 2353
Kayıt tarihi
: 09.08.08
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisiyim. Yazılarımla, paylaşımlarım..