Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tarih Bölümü'nde Dr. Öğrt. Üyesiyim . Dünyanın en güzel üniversitelerinden biri olan Dumlupınar Üniversitesi'nin radyosunun da danışmanı. www.radyodumlupinar.com.tr Profil fotoğrafım Milliyet Blog'un kurulduğu ilk yıllara ait :) O zamanlar profilime şöyle yazmıştım: "Milliyet Blog'un ke..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Blog mahallesi.

ben sizin tabirinizle bu mahallenin ilk sakinlerindenim ve diğer ilk sakinlerinden bazılarıyla yüzyüze tanışma imkanı bulabilenlerdenim. üstelik şehrin merkezinde (milliyet Gazetesi) aslında artık mahalle demek biraz zor. koskoca bir şehir oldu.. ve şehrin içinde çeşit çeşit mahalleler... üstelk ikametgah problemi de yok. özgür bir yerleşim alanında özgür bir paylaşım ortamı daha ne olsun! :) haaa bu arada blog şehrinde sizi zeyrek mahallesine de beklerim..

06 Ocak 2010 18:01
Gece kimlik değiştiren şehir

Bahsettiğiniz kadar güzel bir yer Kaş.. İlk defa gittim ve bu kadar nezih bir yer olacağını hiç tahmin etmemiştim. Evet geceleri sizi şaşırtıyor.. Gündüzleri "koy"nunda dinlenilen bir yer iken, geceleri sanki en güzel takılarını takmış ve pırıltılı gece elbisesi giymiş bir kadın gibi sanki kaş.. Devamını okumak dileğiyle..

09 Eylül 2007 11:24
Blog'da artık iki kişi yazacağız !

Heeey Blog'a Bir Bebek de Benden!!!!Mucize gibi.. Aslında ben de size ilk yorumu yazdığımda şüphe içerisindeydim ama olumsuz bir sonuç alırsam diye bundan bahsetmemiştim.. Bugün o beklediğim mucize haberi aldım.. Ağlamakla karışık bir mutluluk bu tarif edilmez bir mutluluk... elim ayağım titredi heyecandan.. Hemen eşimin yanına gidip verdim haberi boynuna sarılarak.. "Baba oluyorsun!!!" ve şimdi de size yazmak istedim.. Biz de artık blog da iki kişi yazacağız! En kısa zamanda hem de.. İlk bloğumuzun konusu da tabiki Bebişim ve ben..... :)))) Dualarınızı eksik etmeyin.. Tek dileğim bütün bebişlerin sağlıklı akıllı ve hayırlı evlatlar olması.. Herşey gönlünüzce olsun!!!

24 Ağustos 2007 16:50
 
Toplam blog
: 10
: 2100
Kayıt tarihi
: 27.06.06
 
 
 
 

 
En yakın zamanda yeniden burada olmak istiyorum, çok özledim Zeyrek Mahallesi'ni...