Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '06

 
Kategori
Futbol
 

Zico’ ya artık güvenmiyorum.

Zico’ ya artık güvenmiyorum.
 

Kadıköyde akşam Beşiktaş derbisi vardı. Ama maç derbiden başka herşeye benzedi .Bir takım düşünün hiçbir maddi sorunu yok, istediği futbolcuları almış bir Teknik Direktör, maç tan öncede spiker televizyonda Türkiye Süper Liğin’in ençok şut atan iki takımı karşı karşıya geliyor, diyor. Yalan vallahi yalan nasıl ençok şut atan iki takım birbirleriyle oynanan maçta hiç şut atmazlar, sen seyircinin önünde, mabedinde beş yıldır yenemediğin bir takımı, hemde geçen hafta kendi evinde Sivasspor’a yenilmiş, ve en az yedi, sekiz gol pozisyonu vermiş, iyi top oynamayan bir Beşiktaş karşısında tek forvet oynayıp, ofsayıt rekoru kırarsan, şut atmasan, yakaladığın koskoca maçta bir ki pozisyonun dışında hiç pozisyona girmezsen sorarım nasıl yenip nasıl şampiyon olacaksın?

Haftaya Trabzonspor ve Galatasaray maçları kötü biterse sonuç ne olacak, kim verecek hesabı, bu kötü futbol ve sonuçlar nasıl düzeltilecek, inşallah Trabzon maçı istediğimiz gibi biter, ama son maçımda yenilen ve dibe çöken bir Trabzon kendi sahasında son şansı olarak gördüğü Fenerbahçe maçında açaba nasıl oynar? Bütün varını yoğunu ortaya koymazmı?

Bu söylemek istemezdim ama artık Zico’ya güvenmiyorum. Sezon başından beri kötü futbol, devam ediyor, bir türlü toparlanamadı takım, hafta içinde de Palermo maçı Uefa için çok önemli bir viraj, ama artık hayal görmek istemiyoruz. Artık Fenerbahçe’nin bu kritik maçları en avantajlı skorlarla geçmesi gerekir. Kendi evinde tek forvet bana çok saçma geliyor,özellikle kendi evinde gol atmak için forvette çoğalman gerkir buda tek forvetle olmaz, en az çift snatrafor oynayarak rakibe gol atmayı denemek gerekir. Birde Aurelio Türk vatandaşı oldu Milli takımın orta sahasının yükünü çekiyor, kendi takımında yedek nereye kadar, Kezman gibi sonradan oyuna girdiğinde de perfonmasları düşüyor.

Neticede ligde şampiyonluğa oynayan takımların kötü performansları sayesinde bu sene yağdan kıl çeker gibi kazanılacak şampiyonluğu elimizin tersi ile itiyoruz.Bu da kötü performans gösteren takımlara yaramakta, onların yarıştan kopmamalarını sağlamaktadır.

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..