Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Eylül '07

 
Kategori
Futbol
 

Zico yanlış yapıyor...

Zico yanlış yapıyor...
 

Zico ne yaptığının farkında mı acaba yoksa gerçeklerin bir türlü farkına mı varmak istemiyor? İşte sorulması gerken sorular bunlar.

Zico hala ya Semih'i küstürmek istiyo ya da onu tam yeterli görmeyip onu bir klübe oyuncusu olarak değerlendiriyor.Semih'te Zico kadar, inatçı olup küsmüyor ve görev verildiğinde görevini en iyi şekilde yerine getiriyor ama hala hakkı olan o formayı alıp giyemiyor.

Ama Zico büyük yanlış yapıyor, Zico bu yanlışının farkına varınca iş işten geçmiş olacak. Fark gittikçe açılıyor Galatasaray koptu gidiyor.

Fenerbahçe yönetimi geç olmadan Zico' yu uyarması gerekir, belkide uyarmışlardır ama kötü olanda bu ya hala Kezman da ısrar edip Semih'i klübede oturtmaya devam ederse Zico'nunda işi yaş Fenerinbahçe'ninde.

Gelelim Kezman'a : Bu ne biçim forvet diyesi geliyor insanın sanki körelmiş işlevini yitirmiş bir neşter misali Fenerbahçe camiasına büyük acılar çektiroyor ama Zico hala buna göz yumup gerçekleri görmezden geliyor Fenerbahçe lig de kan kaybediyor acı çekiyor ama buna kimse dur demiyor.

Uzun lafın kısası; Zico en kısa zamanda Kezman dan vazgeçip Semih ilk 11 de oynatması gerekir ve bana yeterli dediği bu forvete de herkesin dediği gibi ocak ayında en az 1 adet kaliteli pivot santrofor alıp Kezman'la Fenerbahçenin yollarını ayırması gerekir.Bunu yapacak olanda yanlışından vazgeçecek olanda Zico' dur.


 
Toplam blog
: 2
: 410
Kayıt tarihi
: 01.08.07
 
 

1988 İzmir doğumluyum ve halen İzmir de yaşamaktayım. Üniversite öğrencisiyim GALATASARAY' lıyım. DÜ..