Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Zilli takım!

Zilli takım!
 

milli mi, zilli mi ?


Millet olarak olayları sevinçleri nasıl abartmayı severiz. Başka dünyanın neresinde vardır düğünde sevinirken silah sıkıp adam öldürmek. Topyekun bir savaşa giriyormuş gibi hazırlandığımız maçta 3.sınıf bir takım olan Estonya’yı bile yenmek ne kadar sanssasyonel oldu. Bari futbol oynamayı beceremiyorsunuz,adam  gibi bir gol sevinci sahneye koymayı da mı beceremiyorsunuz? Emre kadar bu topraklarda yeteneği ile ters orantılı bir sporcu var mıdır acaba? Üzülmesi abartı, sevinmesi abartı. Nedir nolmuştur hakem tarafından daha maçın 10.dakikasında 10 kişi bırakılan bir orta halli takımı, kendi evimizde ve seyircimizin coşkusuyla yenmişiz, bu mu yani bu kadar sağa sola saldıracak onu bunu esas duruşta sevinç seremonisine dikecek kadar önemli olan şey. Nedir n'apmışsınızdır ki, sanki Arjantin ile Dünya Kupası final maçına çıkmış son dakikada Messi’ye bacak arası yapıp gidip gol atmışız gibi. Nedir bunca trip, bunca abartılı ekzos sesi. Fatih Terim’in ve Hacı’nın tekkesinde mürit olan bu arkadaş, neden bu kadar sinir harbi içindedir kendisi ile. Kim oynamazsa tafra afra içinde. Nuri kimdir ya, antrenman topçusu, kiralık rentegar otosu, sahipsizler kervanında hancı artığı. Oynadığını da gördük. Bu takımın neresi milli, Kulübe ayrı telden, saha ayrı telden çalar..Milli değil,zilli takım. Çal çal oyna…Nasılsa seyirci arkanda.

Skora bakıp da Ez'diğimiz görünse de sez’diğimiz bir şey var, ilk deplasman yine aynı tas aynı takım...Deplasmandan bir birleriyle kavga etmeden gelseler bari, puandan vaz geçtik...

Ha bu arada, Burak Cimbomlu olduğu için değil, müsait pozisyonda 2 arkadaşı olmasına rağmen- neden ben gol atamadım kaprisi ile topa abukça vurup stat dışındaki kargaları vurduğu için- yuh'landı. Doğru mu, yanlış mı o ayrı konu.

Neden taraftar Selçuk'a inanmış durumda da, Burak'ı bırakmış durumda. Bir sorun kendinize...

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..