Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '08

 
Kategori
Siyaset
 

Zincirleme terör tamlaması

Zincirleme terör tamlaması
 

Terör nedir?

İnsanların hayatlarını, umutlarını yıkan toplumları yıldırmak için başvurulan bir yöntem.

Peki ya terör örgütleri?

Terör örgütleri terör eylemlerini icra ederken yalnızlar mı?

Hiç destekçileri yok mu?

Daha da ehemmiyet arz eden bir sual olan terör örgütleri biter mi?

Şu hususu belirtmek isterim ki terör örgütleri hiçbir zaman bitmeyecek. Dünya var oldukça ve silah satışından milyarlarca dolar kazananlar(hepsini dahil etmiyorum) oldukça hiç boşuna umutlanmayın terör örgütleri bitmeyecek.

Uluslar arası siyasette ülkeler rekabette bulunduğu ülkeyi zayıflatmak için bu yola başvurdukça terör eylemleri ve bu eylemleri icra eden terör örgütleri hiç ama hiçbir zaman bitmeyecek.

Terör eylemlerinin maşası olanları terör örgütü maşası olmayacak önlemler almadığı müddetçe ülkeler hiç kusura bakmasın bu kişilerin taarruzlarına maruz kalacaklardır.Terör Örgütleri'nin ekonomik kaynağı olan uyuşturucu trafiğinin önüne geçilmedikçe bu süreç devam edecektir.


Başlıkta da izah ettiğim gibi terör vakaları zincirleme hadiselerdir.

Terör örgütleri-Terör örgütlerinin arkasında olan ülkeler-Silah Şirketleri(hepsini dahil etmiyorum)-Terör eylemlerinin gerçekleştiği ülkede ki işbirlikçiler.

Bu çark devam edecektir ebediyete kadar, biz insanlık uyanazsa.

Şu an da günümüzde terör faaliyetlerinde bulunan örgütleri incelediğimizde yıllarca hayatlarını idame ettirdiklerini görürüz.

PKK, Hamas, El Kaide, El Aksa Şehitleri Tugayı, İrlanda Kurtuluş Ordusu, Eta vb. örgütleri buna misal verebiliriz.

1967 ve 1973 Savaşları’nda İsrail ile savaşlarında başarısız olup söz konusu ülkeyi yıpratmak adına bu yönteme başvuran ülkeler malumunuzdur herhalde.

PKK Terör Örgütü’nü ülkemize karşı yıllarca kışkırtıp ve daha sonra silahlarını yakaladığımız, müttefik saydığımız ülkeler değil miydi?

Söz konusu silah satışına göz yuman ülkeler bu satışlar yoluyla dolaylı yönden milyarlarca dolar kazandıkça terör örgütlerinin nihayete ermesini isterler mi?

Kendimizi kandırmayalım.

 
Toplam blog
: 204
: 673
Kayıt tarihi
: 07.02.08
 
 

Adım Harun ÖZYURT. 11 Şubat 1983 günü Almanya'nın Frankfurt şehrinde doğdum. 1986'da Türkiye'ye dönd..