Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '13

 
Kategori
Futbol
 

Zirvede tek başına! Fenerbahçe 4 Akhisar Belediyespor 0

Zirvede tek başına! Fenerbahçe 4 Akhisar Belediyespor 0
 

Haftanın açılış maçında, soğuk havanın etkili olacağını bekleyenler, aslında stadyuma gelen bayanların havayı ısıtmasıyla kendilerini bulup, kendilerine yakışanı yaptılar.

Spor Toto Süper Lig 15. hafta mücadelesinde lider Fenerbahçe, evinde Akhisar Belediyespor'u 4-0 mağlup etti. Ve böylece zirvede tek başına kalıp, emin adımlarla yoluna devam etti.

Bu arada Fenerbahçe’yi Türkiye takımı olarak lanse edenler, bulundukları yere bu lig sayesinde geldiklerini unutmuş görünüyorlar.

Biz gelelim maça:

Şükrü Saraçooğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Sarı-Lacivertli ekibe galibiyeti getiren goller 43. dakikada Emenike, 53. dakikada Moussa Sow, 58'de Pierre Webo ve 68. dakikada Bruno Alves'ten geldi.

Akhisar Belediyespor'un savunmacısı İbrahima Sonko, 24. dakikada elle oynadığı gerekçesiyle penaltıya sebebiyet verdi ve ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Dirk Kuyt ise topu kaleci Evren'e nişanladı.

Bu arada Akhisar Belediyespor’un en etkili oyuncusu Milli Bilal’de 15. Dakikada sakatlanınca, Akhisar Belediyespor’un yapabileceği fazla bir şey yoktu.

Fenerbahçe gibi bir takım karşısında 10 kişi kalan takımın hiç mi hiç şansı yok!

Bu galibiyetin ardından liderliğini sürdüren Fenerbahçe, puanını 38'e yükseltti. Akhisar Belediyespor ise 19 puanda kaldı.

Diğer maçlar oynanmadan, Fenerbahçe en yakın rakibine 11 puan fark yaptı!

Fenerbahçe bu futbolu ile ligin ilk yarısını 44 puanla bitirecek gibi görünüyor.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..