Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Ziya Doğan - Ayman Abdelaziz

Ziya Doğan - Ayman Abdelaziz
 

Konyaspor'un hocası, Malatya, G.Birliği, Trabzon ve D.Bakır'dan talebesi Ayman'ın transferini istedi, Ziya Doğan hangi takıma gittiyse ilk işi bu adamı transfer ettirmek zaten. Ayman'sız çıkmam abi diyor kısaca, Ayman'ı, futbolla ilgilenip de hatırlamayanınız yoktur, hani ligin ilk haftası Trabzon - Sivas maçının yarıda kalmasına neden olan, topa girerken o olmazsa adamı biçerim diyen, futbolun kasaplarından bi arkadaş. Genelde ön libero, hani çapa dediğimiz yerde oynayan pardon oynatmayan futbolcumuz, önceliği oynatmamak çünki. Ziya Doğan ve onun futbol mantalitesinin simgesi Ayman Abdelaziz yine bir arada, demek ki bu sennin sinir bozucu anti futbol takımı Konya olacak, büyük ihtimalle de Ziya hoca sinirlenip istifa edene kadar da Konyaspor ' un küme düşmesi kesinleşmiş olacak ama o zamana kadar sabretmesi zor.

Bir de olayın şu yönü var ki bana göre bu da ilginç, Ziya Doğan her takımına istiyor tamam da her takım da Ayman Abdelaziz 'in gitmesine izin veriyor, hatta biraz da seviniyorlardır. O kalitede bir adamdan ne kadar kaliteli futbol bekleyeceksin ki?

Ziya Doğan ve o kafadan adamlar, ne olursunuz şu futboldan elinizi çekin be abi, biz karate, güreş, boks sever olsak gider onu seyrederdik, futbol seyircisi futbol seyretmek istiyor, Ayman ve onun gibileri futbola yakışmıyorlar. Yılmaz Vural'ın simgelediği futbol adamları ve futbol tarzıyla ancak bu stadları yeniden doldurabiliriz.

Ayman'ın sakatlayacağı her adamda bu yazıyı yeniden okuyun ve beni hatırlayın.
 
Toplam blog
: 46
: 870
Kayıt tarihi
: 16.07.10
 
 

1971 Kırıkkale doğumluyum, özel bir şirkette muhasebe müdürüyüm, evliyim 2 çocuğum var...