Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07.07.1977 doğumluyum... Fen ve Teknoloji Öğretmeniyim... Mesleğimin hakkını verdiğime inanıyorum... Kalem tutmayı seviyorum... Yüreğimin kalemini ise bir gün bırakmaya hiç niyetim yok... Herkesin en az bir hikayesi vardır... Acı veya tatlı... Hikaye hikayedir... Aslında hepimizin hikayeleri hemen hemen birbirine benz..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Firari sözcükler...

Görünce kayıtsız kalamadım inanın...Sözcüklerin firarını çok iyi bilen biri olarak sizi anlamakta zorluk çekmedim... Sözcüklerin kifayetsizleştiği durumlarda susup onları hapsetmek istediğimiz an işte asıl en firari anlarıdır sözcüklerin... Yüreğinize sağlık Sema Hanım... Sözcüklerinizin hapsolmaması, hep firar etmesi dileğiyle...Saygılar.. Neşeyle kalınnnnnn....:))

19 Ocak 2009 04:08
Yatak muhabbetleri

:)) Sanırım artık uyuma vaktimin geldiğini hatırlamama yeterli bir yazı oldu bu.. :)) Teşekkürler.. Hımmm...?? Başını gece yatağın bir ucuna koyup, sabah yatağın diğer ucunda kaldıran biri olarak, bakalım bu sabah neresinden kalkarım yatağın..??:(( Amaannn üzüldüğüm şeye bak; sabaha hiç uyanamamaktan iyidir herhalde halının üzerinde bile uyanmış olabilmek..Herkesin yattığı uykudan mutlaka uyanabilmesi dileğiyle efendim...Neşeyle kallllll.........:))

10 Aralık 2008 04:49
Tedaviden önce, tedaviden sonra

Tebessüm ettirdiniz..:)) Hep böyle keyifle ve tebessümle kalın siz de...

27 Ekim 2008 19:09
 
Toplam blog
: 6
: 1335
Kayıt tarihi
: 28.08.08