Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '18

 
Kategori
Gelenekler
 

Ziyaretime Gelen Kadgüçder‘e Teşekkür Ederim

Ziyaretime Gelen Kadgüçder‘e Teşekkür Ederim
 

 
Kadgüçder (Kadın ve Güç Derneği) yönetimi ve başkanı Fatma Duman, Ahde Vefa Platformu gurubumuzu ziyaret etti.
 
Henüz geçtiğimiz aylarda kurulmasına rağmen adını önde olan STK’lar arasına yazdıran Ahde Vefa Platformu, anlamlı ziyaretleri ile adından çok söz ettirdi.
 
Danışmanlığını yaptığım Platformun başkanlığında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nuran Kırlak oturuyor.
 
Kadgüçder, Aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı destekli kadın ve kız çocuklarının yetişmesi ve toplumda ayakları üzerinde durabilir olması konusunda önemli çalışmalarla biliniyor.
 
Başkan Nuran Kırlak yönetimindeki Platform, Çanakkale, Kastamonu ve Balıkesir Valiliği ile yaşlılar haftası, Abdulhamid Han’ın torunu Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ile iftar programı, Darulaceze Başkanlığı Gül dağıtımı, Üstad Necip Fazıl Kısakürek ailesine ziyaret, Kabe’de İmamlık yapan ilk ve tek Türk Nimetullah Hocaefendi’ye ziyaret, Türkiye Cumhuriyeti 8.Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın Oğlu Sn.Ahmet Özal'a ziyaret, sanatçılar Cengiz Kurtoğlu, Ekin, Küçük İbo ziyareti ve Türkiye’nin en büyük Sivil toplum kuruluşlarından olan Kıyamder iş birliği ile erzak yardımı dağıtımı, Safranbolu Belediyesi ile Kültür turları, İBB iş birliği ile alışveriş yardımı çekleri dağıtımı ve çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde bulundu.
 
Kadgüçder başkanı Duman, Platformu ziyaretlerinde çok anlamlı projeler konusunda bilgi aldı. Böyle bir Platform da olmaktan gurur duyuyoruz diyerek başkan Kırlak’ı, yönetimini ve bu projeye vesile olan Analiz uzmanı Taner Akkuş kardeşimi kutlarım dedi.
 
Başkan Kırlak, bizleri ziyaretleriyle onurlandıran Kadgüçder başkanımız Fatma Duman, Gülseren Karaali ve Ayşe Altunöz başta olmak üzere tüm Kadgüçder ailesine teşekkür etti.
 
 
Toplam blog
: 48
: 286
Kayıt tarihi
: 19.11.17
 
 

Aslen Malatyalı olup 1978'de İstanbul'un Fatih ilçesinde Vefa semtinde doğdu. Özel sektördeki baz..