Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '17

 
Kategori
Magazin
 

Ziynet Sali hem göze hem kulağa hitap etti

Ziynet Sali hem göze hem kulağa hitap etti
 

Mücevher İhracatçıları Birliği'nin gelenekselleşen 9. Ajur Mücevher Takı Tasarım Yarışması Final Gecesi muhteşem bir organizasyonla önceki akşam WOW Hotel Convention Center'de gerçekleşti.

 Mücevher sektörünün önde gelen isimlerinin buluştuğu yaklaşık 1.500 davetlinin yer aldığı gecede finale kalan mücevherler muhteşem bir defileyle görücüye çıktı.

Şenay Akay ve Şebnem Scheafer'ın podyuma çıktığı gecenin sunulucuğunu Ece Vahapoğlu üstlendi. Gecenin sürprizi ise pop müziğin güçlü sesi Ziynet Sali oldu.

Ziynet Sali, en sevilen şarkılarını muhteşem bir sahne performansıyla sergiledi.bHem göze hem kulağa hitap eden sanatçı, şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Şenay Akay ve Şebnem Schaefer, tasarımcıların bu geceye özel hazırladıkları takılarla podyuma çıktı. Tasarımları çok beğendiğini söyleyen Şenay Akay, "Hepsi birbirinden değerli takılar. Yürürken heyecanlandım" dedi.

Başkanlığını Tekin Seyrekoğlu'nun yaprığı jüride Tina Christa Sezer, Sabrina Fresko, Bahadır Benzer, Ayşe Aral, Atıl Kutoğlu ve Prof. Süha Erda yer aldı.

Tasarımların büyük ilgi gördüğü 9. Ajur Mücevher Takı Tasarım Yarışması'nda dereceye giren tasarımcılara ödül heykelciği takdim edildi. Ödül gecesinde birinci seçilenler Hong Kong'da düzenlenecek olan Şampiyonların Şampiyonu Yarışmasına katılmaya hak kazandı. Sadece kendi ülkelerindeki mücevher tasarım yarışmasında birinci seçilenlerin katılabildiği yarışma mart ayı sonunda gerçekleşecek.

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin İstanbul Jewelry Show ile eş zamanlı olarak düzenlediği geceye Ortadoğu ve Arap ülkelerinden çok sayıda iş adamı katıldı.

 

Defile öncesinde gerçekleşen dans gösterisi ise konuklardan büyük alkış aldı. 9. Ajur Mücevher Takı Tasarım Yarışması ödül töreninde tasarımlarıyla ödül alanlar şöyle:

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Derealizatı - Gözde Rüstem

Chainless - Meltem Yılmaz

 

ALTIN KATEGORİSİ

1. Alan Alpay - İnterstellar

2. Alpay Arkun - Kiara

3.Alan Alpay - P Compact

 

MÜCEVHER KATEGORİSİ

1. Gözde Rüstem - İşitme Cihazlı Mücevherat

2. Şinasi Göktürkler - Golden Cage

3. Meltem Şahan - Mitakuye Oyasin

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..