Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '17

 
Kategori
Güncel
 

Zor Şartlarda Üç Milyon Suriyeliye Kucak Açmamızı Kimse Takdir Etmedi

Zor Şartlarda Üç Milyon Suriyeliye Kucak Açmamızı Kimse Takdir Etmedi
 

Zaten her şeyi Allah rızası için yapıyoruz niye takdir bekliyoruz ki… Biz Allah için yapalım ama böylesine bir fedakârlığın görülüp takdir edilmesi gerekiyordu, dünya ayıp etti doğrusu!

Biz de bazı ülkeler gibi kapıları kapatır kimseyi almazdık… Kendilerine yardım ettiğimiz Suriyelilerden bile bir teşekkür gelmedi ya böyle bir şey olabilir mi! Adamlar geldiler oturdular, sanki onlara bakmaya mecburuz!

Benim 3,5 milyon işsizim var, belki 1 milyonu olmayacaktı. Üstelik öyle zengin bir ülke de değiliz, bazıları gibi toprağın altından dolar fışkırmıyor.

Hakikaten yani biraz enayi durumuna düşüyoruz, uçan kaçan ver elini Türkiye; hacı baba tekkesi sanki! Bir de kıymet bilseler! Saddam’ın bombaladığı Kürtlere baktık da noldu!

Ya arkadaşım bu öyle ufak tefek bir iş değil ki 26 milyar dolardan bahsediliyor. Üç milyon kişi geliyor ülkene yerleşiyor. Gelsinler, biz millet olarak insanız insan! Ama Allah razı olsun diyeni duymadık!

Biz burada çilesini çekelim Esat sefasını sürsün oh ne ala! Kerim Korkut doğru söylüyor, bunların oradaki malı mülkü Türkiye’ye verilmeli. Bu devirde kim bedavadan üç milyon kişiye bakar!

Ya adam bir minnettar falan olur, dünya takdir eder filan, yok; biz Suriyelilerin hamisi miyiz?

Derdim gelmesinler falan değil, Suriyelileri ülkede istemeyenlere ilk karşı çıkan benim. Fakat sonra baktım ki ne takdir eden var ne de kıymet bilen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..