Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Zuhal Topal'ın programında hamile aday skandalı!

Zuhal Topal'ın programında hamile aday skandalı!
 

Yazıya yine özür dileyerek başlamak istiyorum. Çünkü devamlı Zuhal Topal ve programı ile ilgili yazılar yazmak zorunda kalıyorum. Bu yazılar sizi sıkmış olabilir, o yüzden üzgünüm.

İzdivaç programlarında yaşanan 'sidik yarışı' sürerken, Fox'ta yayınlanan Zuhal Topal'la programı ile ilgili bir skandal haberi daha geldi. Bu skandalın başrolünde hamile bir aday var.

Sabah gazetesinin okuyucuları ile paylaştığı habere göre ; Selin isimli gelin adayının programda tanıştığı ancak bir süre sonra yollarını ayırdığı Timuçin isimli adaydan hamile kaldığı, hatta bu durumun yapım ekibi ve Zuhal Topal tarafından da bilinmesine rağmen genç kadının başka talipler ile görüştürüldüğü ortaya çıktı.

Konu ile ilgili konuşan Timuçin isimli damat adayı da bu olayı doğrulayarak, Selin isimli genç kızın 3 aylık hamile iken programda devam ettiğini ve bu şekilde talipleri ile görüştürüldüğünü iddia etti. Hatta ekibin genç kıza para verdiğini, bu durumun bebek 7 aylık olana kadar sürdüğünü ve genç kızın karnı iyice belli olunca da programdan gönderildiğini de iddia etti.

Olaylar o kadar skandal boyuta ulaşıyor ki, neresinden baksanız kendinizi ''Pes!'' demekten alamıyorsunuz. Gerçekten mide bulandırıcı boyutlara ulaşmasının yanı sıra, başka insanlara ve hatta gençlere de örnek olma şanslarının bulunması yüzünden 2 katı sövesi geliyor insanın. Ama ne kadar kızsan da, sövsen de, eleştirsen durum bu.

İzleyici ne kadar çok izliyorsa, bu işler bu kadar çileden çıkıyor işte.

''Ne ekersen onu biçersin'' mantığı yani.

Allah sonumuzu hayır etsin.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..