Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Zuhal Topal'ın yeni trolü 'Utangaç Samara' !

Zuhal Topal'ın yeni trolü 'Utangaç Samara' !
 

Biliyorum evlilik programları sevenler olarak bana kızıyorsunuz. Belki de küfür kıyamet gidiyorsunuz. Vallahi hiç kusura bakmayın ama durumlar fena halde kaşınıyor. Öğle ve akşam kuşağında TV8, Star, Kanal D, FOX ve ATV'de yer alan izdivaç ve evlilik programları tüm günü kapatıyor. TV8'de Songül Karlı, Star'da troll ataları Seda ve Uğur ikilisi, Kanal D'de atarlı Seda ablamız, FOX'da trollsever Zuhal Topal ve ATV'de ''obaaaaa'' diyerek hem reklamlarda hem de haber öncesi ekranında arz-ı endem eden Esra Erol.

Farkındaysanız Show'un böyle bir formatı yok. Tabi şimdilik. Ama yakında onlar Mehmet Ali Erbil'e ya da Kuşum Aydın'a izdivaç programı yaptırırlarsa şaşmamak lazım. Eski günlere dönüş durumu yani. Aman Allah korusun.

Bu programlar içerisinde yer alan Esra Erol'da da çıkan Nevruz adlı troll ablamızı haber yapmıştım. Şimdi sırada Zuhal Topal'ın son keşfi olan çekingen Samara aman pardon Nilüfer ablamız var.

İzleyenler bilir, 90'lı yılların en ünlü korku filmlerinin başında Halka filmi gelir. Hani kuyudan çıkan, saçlarından yüzünü göremediğimiz bir abla vardı. Hah işte onun Türkiye versiyonu Zuhal Topal'ın programında kendisine koca arıyor. Vallahi arıyor be!

İşin şakası bir yana...

Programda Nilüfer isimli genç bir ablamız var. Kasım ayından beri ara ara görülen ve çekingenliği yüzünden saçlarıyla kapattığı yüzünü kırk yılda bir gördüğümüz Nilüfer'e bugün Milano'dan talip çıktı.

Zuhal Topal'ın da anlam veremediği hareketlere sahip olan bu ablamız, telefonda konuştuğu talibini stüdyoya çağırdıktan sonra telefonu kapanması ile koşarak stüdyo dışına çıktı. Yani hem her şeyden çekiniyor hem de milyonlarca insan önünde kendisine koca arıyor.

İnsan bu, hastalıklı olabilir. Ciddi sorunları olabilir. Nerede ne yapacağını bilemez olabilir. Bu kimseyi ilgilendirmez. Bunlara sözümüz yok ama ablacım senin orada ne işin var?

Senin evlenmeye hakkın yok demiyorum yanlış anlama. Hakkın var ama ekran önünde değil yani. Zaten insanlar alay etmeye, birbirini kullanmaya bayılıyor. Bir de senin canını yakmasınlar şimdi. Sonra çık işin içinden çıkabilirsen yani.

Eminim Zuhal Topal dört köşedir bu durumdan dolayı. İster misiniz yeni bir Songül daha doğsun.

Kulağında çınladı sesi de vallahi kötü oldum be...

( Neee za-fe-rin-den bah-se-di-yor-suuunnn...! )

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..