Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hayatı yaşanabilir kılan bilgidir... Vakit buldukça yazmaya çalışıyorum. Yazılamayan, kaydedilemeyen bilgilerin insanlar için bir kayıp olduğuna inanmaktayım. 

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ben şimdi ilaçlarımı alırken ücretin tamamını cebimden mi ödeyeceğim?

Beyefendi, devletin yaptığı birşey yok henüz.. Sorun eczacılar birliğinden kaynaklanıyor.. devlet paranızı ödemediğini söylemedi; eczacılar birliği ilaçlarınızı vermeyeceğini söyledi. devlet ise sorunu bir şekilde aşmaya çalışıyor. Yanlış adresi, erkence suçladığınız kanaatindeyim.

05 Ocak 2009 09:35
Bu kaçıncı baskıdır acep?

Hocam eğer bu provakasyon olduğundan şüphe etmediğimiz olay, basında yeterince yer bulmamışsa muhakkak arkasının geleceğini ve gürültünün toptan koparılmaya çalışılacağını bilmeliyiz. Aslında 28 Şubat sürecinde de çoğu olayın provakasyon olduğunu biliyorduk. Ama bunu gündeme getirecek medya gücü yoktu. Milletin gözünün içine baka baka yapıldı herşey..

24 Aralık 2008 11:20
Neden böyle oldu demeyiniz; okuyunuz!

Hocam bu konuyla ilgili bir yazı yazmayı düşünüyordum; ama vazgeçtim. Duygularımıza tercüman oldunuz. Kriz çıkarmak için her türlü aktivasyonu deneyen mihrakların oyunlarının her defasında ellerinde patlamasını zevkle izliyoruz. Deşifre olan her oyundan sonra fütursuzca sağa sola saldırmaları alışıldık oldu. Artık görüyoruz ki sırtlarını dayadıkları dağlar kendilerini terk etmeye başladı. Selametle kalın..

19 Aralık 2008 13:36
 
Toplam blog
: 32
: 859
Kayıt tarihi
: 04.12.08