Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '16

 
Kategori
Güncel
 

Zulmün kılıcı yalancı güneşleri parlatıyor, savaşların devam etmesi bundan

Zulmün kılıcı yalancı güneşleri parlatıyor, savaşların devam etmesi bundan
 

Tamam, dünyada çözülmemiş sorunlar var ama bitmeyen kavganın tek nedeni bu değil; sözde kurtarıcı pozisyonundakilerin itibar ve iktidar kavgası; kahraman olmak için dünyayı yakıyor eşşoğulları!

Biz de halk olarak kaşınıyoruz. Hani güçlüler ya dünyayı bunlar kurtaracak sanıyoruz. Ah o itibar, göz kamaştıran gözleri çıkasıca yalancı güneş! Yeter ki heykelini dikin, ölmeye hazır manyaklar var!

“Bizi kurtarırlar belki ama bizi bu duruma da onlar getirdi” diyen yok… Hitler’in bile Hitler olmak için dünya savaşını başlattığını düşünüyorum; içimizdeki idealler katil, kurtarmak değil kurtulmak.

Padişahın kılıcı parlasın diye ölüyoruz… Ne kadar kan akarsa Muhteşem Süleyman o kadar muhteşem olacak. Putin’in amacı barış değil dünyanın en büyüğü olmak istiyor. Zira barış için öldürmek değil yaşatmak gerekir. 50 bin genci Kandil dağlarına gömerek Kürt sorununu çözeceksen ne deyim ki ben sana. Çok meraklıysa kendisine “en büyük Türk” nişanını verin. Yoksa durduramıyoruz!

Kahraman delisi halkların dökülen kanda sorumluluğu var…300 bin kişinin katili Esat’ı destekleyenlere ne demeliyiz bilmem ki. Aylan bebeğe ağladınız değil mi, gözleriniz çıksın, onu oraya siz attınız! Adam gitmiyor, göndermezseniz gitmez tabi! Gitme, 300 bin kişi daha ölsün!

İtibar manyaklarını eşek adasına sürelim… Ve lütfen kimse bizi kurtarmasın, kendi imkânlarımızla kurtulalım!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..